Naar boven

Vitra Hopsak

Hopsak is een meubelbekledingsstof van eigen productie van Vitra en bestaat voor 100% uit polyamide. Wat opvalt aan deze stof, is het uitgebreide kleurenpalet waarin hij komt. Er zijn maar liefst 28 waaruit je kunt kiezen, veelal melangekleuren maar ook een aantal effen. Er zijn verschillende roodtinten, maar ook liefhebbers van blauw en groen zullen zeker een tint naar hun smaak kunnen vinden. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Hopsak heeft een slijtvastheid van 40.000 Martindale (dat betekent dat je wel 40.000 keer op een meubel dat met deze stof is bekleed kunt neerploffen voor er een beschadiging optreedt!) en om te reinigen mogen alleen milde, neutrale schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.