Vitra Leather

Ook leer om hun prachtige designmeubelen mee te bekleden maakt MDF Italia het liefst onder eigen naam. Leer is natuurlijk een ideale meubelbekledingsstof: het is superstevig en toch comfortabel, een natuurlijk product dat met de jaren eigenlijk alleen maar mooier wordt. Het leer van MDF Italia komt van Europese koeien en wordt geprepareerd met chemicaliën die onschadelijk zijn voor de gezondheid. 

Sorteren op

1-36 van 61 producten

Stofsoort in detail

Het leer is er in zes kleuren zonder naad en in zeven kleuren met een naad. Je kunt leer natuurlijk niet in de wasmachine wassen; vlekken kun je verwijderen met een mild reinigingsproduct en het oppervlak onmiddellijk daarna te drogen, zonder te wrijven. Geen oplosmiddelen of vlekverwijderaars gebruiken.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Vitra Leather gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Vitra
Naar boven