Vitra Leather Premium

Leather Premium is een semi-aniline kalfsleer van de allerbeste kwaliteit en met een zeer soepele ‘touch’. Omdat bij een semi-aniline behandeling het leer maar een lichte looibehandeling heeft gehad, is het oppervlak nog erg natuurlijk. Dat maakt dat dit leer erg zacht en comfortabel is. 

Sorteren op

1-36 van 45 producten

Stofsoort in detail

De textuur van deze leersoort is zeer fijn. Leather Premium is in maar liefst 33 kleurvarianten te verkrijgen, waarvan er negen zonder siernaad zijn. Het leer heeft een dikte van 1.1 tot 1.3 millimeter en een lichtvastheid van 5. Je kunt vlekken het best verwijderen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel, om daarna de plek meteen te drogen.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Vitra Leather Premium gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Vitra
Naar boven