Sorteren op

1-36 van 50 producten

Vitra design

Vitra is een designlabel dat al meer dan 65 jaar prachtig design laat zien. Om dit prachtige design werkelijkheid te maken, is er samengewerkt met verschillende bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Dit label vindt haar oorsprong in Zwitserland waar zij al sinds de jaren 50 niet alleen prachtige designverlichting, maar ook meubels en woonaccessoires produceren. Duurzaamheid en uniciteit zijn kenmerkend voor elk van deze producten. Hierdoor zijn producten van Vitra ijzersterk en gaan enorm lang mee. Extra lang genieten dus! Het maakt niet uit voor welke omgeving je op zoek bent naar producten van Vitra, want deze producten passen zich aan in elke ruimte. De Vitra loungestoelen vind je daarom niet alleen in huis, maar ook in kantoren en (andere) openbare instellingen.

Liefde op het eerste gezicht

Als je de Vitra Slow chair met Ottoman loungestoel ziet, dan ben je direct in de wolken. Door het design van deze loungestoel van Vitra, wordt je eigenlijk meteen uitgenodigd om even heerlijk te komen relaxen… Lekker hoor! En wij kunnen je verzekeren dat dat helemaal goed komt met dit gouden duo: de Ottoman loungestoel en hocker. Bij Flinders vind je meer Vitra loungestoelen die jou net dat beetje extra aandacht geven die je verdient. De Vitra Eames Lounge chair met Ottoman loungestoel is hier een goed voorbeeld van. Het is een echt icoon binnen de designwereld. Dat verklapt ook meteen dat deze loungestoel honderd procent zeker lekker zit. Los van het heerlijke comfort, kun je de stoel geheel naar eigen wens bestellen en instellen.

Moderne Vitra loungestoelen

Op het eerste gezicht ziet de Eames LCM loungestoel van Vitra er misschien niet heel uitnodigend uit. Wij zullen je een geheim verklappen. De stoel oogt houterig, maar als het ijs gebroken is zijn jullie vrienden voor het leven. Heerlijk, toch? De Eames LCW loungestoel van Vitra lijkt eigenlijk in veel aspecten op de LCM. De dunne essenhouten platen bieden door een speciale techniek zachte steun voor je lichaam. Ja, ook met hout is dat mogelijk! Deze stoel behoort tot de welbekende Plywood Group van Charles & Ray Eames. LCW staat dan ook voor Lounge Chair Wood. Beide stoelen zijn heerlijke Vitra loungestoelen om in te ontspannen.

Vitra loungestoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra loungestoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke loungestoelen van Vitra en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Vitra loungestoelen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra