Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vitra design

Vitra is een designlabel dat al meer dan 65 jaar prachtig design laat zien. Om dit prachtige design werkelijkheid te maken, is er samengewerkt met verschillende bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Dit label vindt haar oorsprong in Zwitserland waar zij al sinds de jaren vijftig niet alleen prachtige designverlichting, maar ook meubels en woonaccessoires produceren. Duurzaamheid en uniciteit zijn kenmerkend voor elk van deze producten. Hierdoor zijn producten van Vitra ijzersterk en gaan enorm lang mee. Extra lang genieten… Het maakt niet uit voor welke omgeving je op zoek bent naar producten van Vitra, want deze producten passen zich aan in elke ruimte. De Vitra tafellampen kun je ook goed gebruiken als bureaulamp voor op je werkplek.

Liefdevolle Vitra mokken

Met deze mok haal je direct wat extra warmte in huis. De elegante Vitra Love Hearts mok houdt het simpel door het bekende liefdeslogo. Zo geniet je in stijl van je drankje. Dat typische koude Hollandse weer maakt voor jou niet uit, want jij zit er heerlijk warmpjes bij met deze mok. Wit is de basiskleur van deze mok met daarop een rood of gouden hart. De keuze is aan jou! Het voordeel is dat deze mok zowel tegen de vaatwasser als tegen de magnetron kan.

Deze Vitra mok houdt je in de gaten

Kiekeboe! De Vitra Eyes mok houdt een oogje in het zeil. Daarom kun je je collega of huisgenoot ook nooit meer betrappen op het gebruik van jouw favoriete mok. De streng kijkende ogen schrikken misschien wat af, maar jou niet. En daar gaat het om. In welke kleur ogen verdrink jij? Je hebt de keuze uit blauwe en groene ogen. Zet het koffiezetapparaat of de waterkoker maar snel aan. Genieten geblazen met je heerlijke (warme) drankje!

Vitra mokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra mokken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke mokken van Vitra en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Vitra mokken, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra