Naar boven

Vitra Netweave

De naam zegt het eigenlijk al: netweave is een netachtig geweven stof van 72% PVC en 28% polyester. Vooral voor een vergader- of bureaustoel natuurlijk erg prettig, dit oersterke materiaal. Het is bijna niet kapot te krijgen! Daarnaast geeft het ook een beetje mee, alsof er wat stretch in zit, fijn tijdens lange vergaderingen of als je moet overwerken. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Je kunt kiezen uit drie stijlvolle kleuren: wit, zwart en donkergrijs. Deze stof heeft een lichtvastheid van 6. Om Netweave te reinigen mogen alleen milde, neutrale schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.