Vitra Plano

Plano… de naam klinkt misschien een beetje saai, doet denken aan het Engelse ‘plain’; gewoontjes. Maar dat is deze stof toch zeker niet! Alleen al het feit dat hij in maar liefst veertig verschillende kleurvarianten te verkrijgen is, dat is toch geweldig? Het palet kent veel varianten van rood, blauw en bruin, dus er is voor elke smaak en interieurstijl wel een passende kleur te vinden. 

Sorteren op

1-32 van 32 producten

Stofsoort in detail

Plano is gemaakt van 100% polyester en heeft een lichtechtheid van zes. Daarnaast scoort deze stof 40.000 op de schaal van Martindale, wat er op neerkomt dat je wel 40.000 keer op een meubel bekleed met deze stof kunt neerploffen voor er ook maar iets van een beschadiging te bespeuren valt.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Vitra Plano gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Vitra
Naar boven