Naar boven

Vitra posters

Ben je op zoek naar inspiratie voor je wand en wil je wel de mogelijkheid hebben om hierin te wisselen? Dan biedt het assortiment Vitra posters vast en zeker hetgeen wat je zoekt. Het voordeel is wel dat wanneer je de poster zat bent je hem gerust kunt vervangen door een andere poster waar je oog op is gevallen. Hierdoor heb je net wat meer vrijheid en kun je makkelijker eens in de zoveel tijd je interieur een net wat andere uitstraling geven. We zien tegenwoordig wanden die helemaal volhangen met posters in lijsten in verschillende vormen en maten waardoor je tot een speels geheel komt. Je kunt ook voor een strakke uitstraling kiezen en posters in hetzelfde formaat bij elkaar hangen of simpelweg voor één exemplaar gaan. Benieuwd welke posters dit Zwitserse merk in haar assortiment heeft? Bekijk dan het complete aanbod Vitra posters.

Design van Vitra

Het Zwitserse designlabel Vitra begon in de jaren 50 met de productie van designproducten die tot op de dag van vandaag nog steeds populair zijn. Het ontwerpersduo Charles & Ray Eames hebben hierin een belangrijke rol gespeeld. Een groot deel van hun producten gaan als ware designklassiekers door het leven. Bij Vitra draait het niet alleen om meubels, maar ook om verlichting en accessoires. Zo vind je eigenlijk alles om zowel een privéplek als een zakelijke omgeving compleet in te richten. Door de goede kwaliteit die aan elk product wordt toegevoegd, heb je er gegarandeerd jarenlang plezier van. Dit succesvolle merk opereert inmiddels over de hele wereld in onder meer China, Japan en Duitsland.

In het oog springende Vitra posters

Het assortiment Vitra posters laat uiteenlopende ontwerpen zien die je met elkaar kunt combineren en het ook prima los van elkaar doen. Elk van deze posters komt van de handen van ontwerperskoppel Eames. Designlabel Vitra en het Eames Office hebben zowel uitspraken als beeldmateriaal uit de rijke collectie van het bekende duo Charles en Ray gebundeld met als resultaat: vier posters waar je blij van wordt. Neem bijvoorbeeld de Eames Quote poster Details. De stoelen van Vitra eisen hierin de hoofdrol op en verschillen stuk voor stuk van elkaar. Ga je liever voor een abstract ontwerp? Kies dan bijvoorbeeld voor de Eames Quote poster Beauty.

Vitra posters bij Flinders  

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra posters kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra