Naar boven

Vitra Suita

In de Vitra Suita collectie vind je een uitgebreide verzameling comfortabele sofa’s en fauteuils. Het klassieke model uit de Vitra Suita collectie is de Suita sofa tweezitter. Hij belichaamt alle voor deze collectie kenmerkende eigenschappen. Hij staat fier op zijn hoge, slanke, buisvormige poten waardoor het bankstel lijkt te zweven. Om die reden ogen de sofa’s en fauteuils uit deze serie bijzonder licht en nemen ze optisch gezien weinig ruimte in. De zitting zelf is uitgerust met een bijzonder strakke, minimalistische maar gestroomlijnde vormgeving. Kenmerkend voor de Vitra Suita collectie is dat je volop de ruimte hebt om jouw eigen droombank samen te stellen. Zo biedt de collectie niet alleen een tweezitter, maar eveneens een driezitter, een chaise longue en een ottoman. Deze verschillende elementen zijn ook onderling te combineren.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Vitra

Vitra is een designlabel met een Zwitserse oorsprong dat al sinds de jaren 50 de mooiste designmeubelen ontwikkelt en produceert. Sinds haar oprichting heeft Vitra al een hoop designklassiekers voortgebracht. Wat dacht je van de inmiddels iconische Eames collectie? Deze door Charles en Ray Eames ontworpen collectie stoelen is al decennialang een echte publiekslieveling. En dat komt niet alleen door het strakke uiterlijk van de zitting of de ingenieuze constructie van de onderstellen, maar vooral doordat ze zijn uitgerust met het voor Vitra kenmerkende zitcomfort. Ben je benieuwd naar de rest van Vitra’s collectie stijlvolle, comfortabele meubels? Kijk dan ook even rond tussen de andere banken van Vitra.

Vitra Suita: eindeloos combineren

Naast dat de Vitra Suita collectie verschillende zitelementen biedt die gecombineerd kunnen worden tot jouw eigen unieke ziteiland, herbergt deze serie ook een gevarieerde serie typen stoffen, kleuren, kussens, verschillende onderstellen en andere uitbreidingselementen om jouw sofa echt eigen mee te maken. Zo is er de keuze uit meer dan honderd verschillende typen bekleding waaronder allerlei soorten leer en stoffen die tot stand zijn gekomen door middel van verschillende steken. Het onderstel is niet alleen beschikbaar in standaard aluminium, maar ook met een zwarte of witte poedercoating. Wat betreft de kussens kan gekozen worden uit de meer formele Classic-kussens of de sfeervolle puntkussens. Voor iedereen die behoefte heeft aan meer ondersteuning in de nek is de Suita sofa met hoofdelement verkrijgbaar.

Vitra Suita bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Suita collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.