Sorteren op

1-1 van 1 producten

Vitra design

Het Zwitserse Vitra kent een rijke geschiedenis en daarom gaan we niet voor niets jaren terug en komen we uit bij de jaren 50. In deze tijd begon Vitra voor het eerst met schitterende designproducten produceren voor zowel privéomgevingen als de zakelijke markt. Dit merk is onder meer bekend geworden door een groot aantal stoelen die ze op de markt hebben gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de DSR serie. Naast meubels vind je ook accessoires en verlichting die met regelmaat als ware kunstobjecten door het leven gaan. Door het grote succes dat dit merk al jaren doormaakt, vind je inmiddels vestigingen over de hele wereld waaronder Duitsland, Japan en China. Bij elk van de producten speelt kwaliteit een belangrijke rol waardoor de producten jarenlang meegaan en ongetwijfeld ijzersterk zijn. Dit merk heeft inmiddels al veel bekendheid en ook al vele mooie designklassiekers op de markt mogen brengen.

Inspirerende Vitra tafelboeken

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de Vitra design klassiekers? Het Konstantic Grcic tafelboek van Vitra laat de creaties zien van één van de meest toonaangevende ontwerpers van deze tijd. En om je dit vanuit huis te laten bleven, biedt het Vitra Konstantin Grcic tafelboek de ultieme plek waar je moet zijn en dat simpelweg op de bank in je woonkamer. Hoe leuk is dat? Een ander inspirerend tafelboek is wel het Lightopia tafelboek. In dit boek vind je de revolutie die verlichting teweeg heeft gebracht en wel op een fraaie manier. Zo kom je erachter welke grote veranderingen er in de wereld van licht hebben plaatsgevonden en wat voor invloed dit heeft op het leven van mensen.

Vitra tafelboeken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra tafelboeken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra