Vitra Wooden Dolls

De Vitra Wooden Dolls zijn creaties van de bekende ontwerper Alexander Girard. Hij is geboren in 1907 in New York en vond zijn gelijke in George Nelson en Ray & Charles Eames. Deze Wooden Dolls ontwierp en vervaardigde hij helemaal zelf en met de hand voor zijn eigen huis. Deze figuren zijn half decoratief, maar kunnen ook prima fungeren als speelgoed. Deze kleurrijke items zijn geïnspireerd op de volkskunst uit Afrika en Zuid-Amerika. Tot op de dag van vandaag zijn deze kleurrijke figuren voor iedereen verkrijgbaar en zijn een verrijking voor ieder interieur. De Vitra Wooden Dolls No. 4 kunst is daar een mooi voorbeeld van. In een open kast, op een bijzettafel of in de vensterbank. Weet jij al waar je deze kunst neer gaat zetten?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Kleurrijke Vitra Wooden Dolls

Alle Vitra Wooden Dolls zijn gemaakt van massief dennenhout en worden met de hand beschilderd. Hierdoor is elke Doll uniek. Een Wooden Doll krijg je geleverd in een mooi voorbedrukte houten doos met een Vitra brochure. Enkele favorieten van ons zijn de Wooden Dolls No. 1 kunstWooden Dolls No. 9 kunst en Wooden Dolls No. 11 kunst. Voor welk kunstobject je uiteindelijk ook kiest, je haalt oprecht een bijzonder fraai woonaccessoire in huis. Om het nog wat gezelliger te maken in huis, kun je ook meerdere, verschillende exemplaren met elkaar combineren. Heb jij al een favoriet op het oog? Het maakt niet uit in welke ruimte je ze neerzet, want ze voelen zich eigenlijk overal thuis.

Vitra Wooden Dolls bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle kunstobjecten uit de Vitra Wooden Dolls collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Vitra Wooden Dolls collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Wooden Dolls van Vitra, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.