Naar boven

Vloeren, ramen en muren stylen

Bij de styling van je woning spelen verschillende elementen een belangrijke rol. De manier waarop je vloeren, ramen en muren stylet, is van grote invloed op de sfeer die een interieur uiteindelijk uitstraalt. In dit deel van ons assortiment vind je alles wat geen meubel, lamp of accessoire is. Je vindt alle producten waarmee je je vloeren, ramen en muren eenvoudig naar een hoger plan tilt en wel op de manier die bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten raamdecoratie, meer dan honderd kleuren verfbehang met allerlei dessins en vloerkleden in oneindig veel vormen, kleuren en ontwerpen. Deze gevarieerde designmix laat je kennismaken met allerlei producten die de styling van je woning gegarandeerd ten goede komen. Weet je al op welke manier je je interieur gaat aanpakken?   

Creëer sfeer met raamdecoratie

Raamdecoratie dient niet alleen als manier waarop je vervelend zonlicht buitenhoudt, ervoor zorgt dat niemand naar binnen kan kijken of de slaapkamer kunt verduisteren. Met raamdecoratie kun je een ruimte ook meer warmte geven en op die manier extra sfeer aanbrengen. Het vormt eigenlijk een manier om een ruimte helemaal aan te kleden. In het assortiment raamdecoratie vind je onder meer rolgordijnen, vouwgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en gordijnen. Met elk van deze soorten raamdecoratie kun je op je eigen manier spelen met licht. Om erachter te komen welke raamdecoratie je nodig hebt, is het van tevoren belangrijk om te weten welke functie het moet hebben. Voor degenen die op zoek zijn naar daglicht en privacy tegelijkertijd kunnen voor duo rolgordijnen gaan terwijl gordijnen van een verduisterende stof hun werk in de nacht perfect doen door de slaapkamer enorm donker te houden. Zelfs in de zomermaanden waarin het vroeg licht en laat donker wordt.

Update je woning met verf

Naast raamdecoratie kun je vloeren, ramen en muren ook op een andere manier stylen. Zo leent verf zich perfect voor alle muren. In onze collectie vind je krijtverf van Farrow & Ball in een matte en half-matte uitvoering. Los daarvan heb je de keuze uit enorm veel kleuren waardoor het niet kan missen dat jouw favoriete kleur er niet bij zit. Beide verfsoorten verkopen we op waterbasis, zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven je woning in een handomdraai een persoonlijke look. Ga jij voor één kleur of meerdere kleuren? Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in één ruimte twee wanden een kleurtje te geven. Dit kan één kleur zijn of twee verschillende tinten binnen een kleur. Om de wanden een nog wat speelsere look te geven, kun je er ook voor kiezen om vlakken aan te brengen op een wand en elk van deze vlakken een andere kleur te geven. Zo ontstaat er color blocking. Voor degenen die liever voor een neutrale uitstraling gaan, kunnen het best kiezen voor een natuurlijke, rustige tint die een of meerdere wanden in een ruimte mag sieren.

Style je interieur met behang

Verf kun je perfect combineren met behang. Kies bijvoorbeeld een bepaalde tint uit het kleurrijke behang uit en breng deze op een of meerdere wanden aan die je wilt gaan verven. Zo krijg je een geheel dat perfect bij elkaar past en waarin je speelt met behang en verf. In de rijkelijk gevulde collectie behang vind je grafische prints, rustgevende kleuren en speelse designs. Een van de merken die veel behang verkoopt is het Deens Ferm Living. Je ziet in hun behang dat er duidelijk wordt gespeeld met de Scandinavische elementen die elk op hun eigen manier er weer in terugkomen. Ook voor kinderen kun je hier goed terecht. Dat geldt trouwens ook voor de behangetjes van KEK Amsterdam en Studio Ditte. Door de kleurrijke designs, gezelligheidsdieren en andere mooie patronen op hun behang weet je in een handomdraai een lach op het gezicht van je kind te toveren.

Vloerkleden voor de styling van je woonkamer

Vloeren vormen allereest de basis van een ruimte om er vervolgens je meubels, verlichting en accessoires op kwijt te kunnen. Om een vloer toch net wat sfeervoller te maken en er wat meer een hoekje op te creëren, dient een vloerkleed als uitstekende oplossing hiervoor. Vloerkleden zijn perfecte stylingitems voor een woning en geven een ruimte met gemak meer sfeer en warmte. Ideaal voor in de koude wintermaanden. Toch is een vloerkleed het hele jaar door een heerlijk, comfortabel en stijlvol item voor menig interieur. De vloerkleden van Moooi Carpets zijn ware kunstwerken terwijl de vloerkleden van Desso het vintage karakter en de uitstraling ervan op zich nemen. Heb jij al een idee welk vloerkleed een perfecte aanvulling vormt op jouw interieur?

Vloer, raam en muur