Flinders project: Wagamama

Flinders Project: wagamama

Restaurant Wagamama in Rotterdam brengt de unieke manier van eten en de voedzame en verse smaken van Azië samen. Het Japanse woord 'wagamama' betekent in dit land 'ondeugend kind' of 'iemand die eigenwijs en vastberaden is'. Hun filosofie is gebaseerd op de kunst van 'kaizen'. Dit staat voor 'goede verandering'. Deze kerngedachte bepaalt ieder gerecht die zij maken en zorgt ervoor dat zij beter willen worden in wat ze dagelijks doen voor hun gasten. 

Flinders is een samenwerking aangegaan met Wagamama. Op de onderstaande beelden is verlichting van Foscarini te zien. Het zijn de Gregg hanglampen, Aplomb hanglampen en Jamaica hanglampen. Deze beelden laten zien dat de lampen het resetaurant een fantastisch effect meegeven. 

wagamama

wagamama

Meer dan 100.000+ interieurproducten in collectie

Flinders is projectdealer van meer dan 250 design labels uit alle windstreken. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 150.000+ vergaderstoelen, kantinestoelen, bureautafels, vergadertafels, kantinetafels en kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.

Naar boven