Over Warm Nordic

Dit Deense merk viert de designtraditie uit eigen land. Het begon met de persoonlijke passie van Frantz Longhi, de oprichter van het merk. Hij verzamelde designstukken uit de jaren 50 en 60 die hij vooral op veilingen wist te vinden en kwam erachter dat hij niet alleen stond in zijn liefde voor de klassiekers. Hij besloot de nabestaanden van de oude meesters op te zoeken en begon in samenspraak met hun de oude werken opnieuw uit te brengen. Tegelijkertijd krijgt ook het hedendaagse Deense talent de ruimte bij Warm Nordic, want talentvolle ontwerpers zijn er nog steeds erg veel. Zo ook Charlotte Høncke die de prachtige Be My Guest serie heeft bedacht. Met hierin ook een link naar de jaren zestig toen we wel vaker tegels op een tafelblad tegenkwamen.

Be My Guest meubilair met een natuurlijk karakter

Wat heb je aan een gezellige eettafel als je er vervolgens niet aan kunt zitten? Deze collectie bevat daarom ook de Be My Guest eetbank. Daar passen altijd net wat meer mensen op dan wanneer je losse stoelen hebt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zeggen wij altijd maar. De bank staat trouwens ook leuk in de hal of op de slaapkamer. Je kunt kiezen in welke materiaal je het ovale zitvlak op het stalen frame wilt hebben. Zo heb je geolied eikenhout waar de natuurlijke kleur intact is gebleven of een versie waar het hout zwart is geschilderd voor een moderne look. Vind je het leuk om voor een wat traditionelere look te gaan? Kies dan de versie die met webbing gespannen is.

Warm Nordic Be My Guest bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Warm Nordic. Dat betekent dat wij alle producten uit de Warm Nordic Be My Guest serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.