Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Warm Nordic

Dit Deense merk viert de designtraditie uit eigen land. Het begon met de persoonlijke passie van Frantz Longhi, de oprichter van het merk. Hij verzamelde designstukken uit de jaren 50 en 60 die hij vooral op veilingen wist te vinden. Hij had zo een grote verzameling waardoor er genoeg was om restaurants mee in te richten. Het viel Frantz Longhi op hoe gecharmeerd alle gasten waren over de stoelen, tafels en lampen uit het verleden. Eigenlijk zonde dus dat deze niet meer in de winkels lagen. En dat is waar Warm Nordic begint, een merk dat bijna vergeten klassiekers weer tot de mensen brengt. Zo heeft het merk meerdere producten in de collectie van Svend Aage Holm-Sørensen. Dit is de bekende lichtontwerper die onder andere de Bloom Lamp serie maakte.

Bloom Lamp serie laat toegankelijk design zien

Ook wanneer je een tafel- of wandlamp nodig hebt, ben je bij deze serie aan het juiste adres. De Bloom tafellamp is het meest speelse model uit de familie. De strakke lijnen worden afgewisseld met ronde vormen. Een vriendelijke toevoeging op je bureau of op een dressoir en met zes verschillende kleuropties zit de juiste voor bij jou thuis er vast bij. Heb je juist een muur die nog wel wat verlichting kan gebruiken? Ga dan voor de Bloom Stripe wandlamp. Dit kleine maar fijne model is op veel plekken een uitkomst. Hij geeft direct licht, maar met een klein gaatjespatroon in de kap piept er aan de zijkant ook nog wat sfeerlicht uit. Handig om aan beide kanten van je bed te hangen of naast je favoriete leeshoek op de bank.

Warm Nordic Bloom Lamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Warm Nordic. Dat betekent dat wij alle producten uit de Warm Nordic Bloom Lamp collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.