Naar boven

Over Warm Nordic

Wanneer je van de Deense warmte en gezelligheid houdt die de cultuur rijk is, is het zeker weten de moeite waard de collectie van Warm Nordic eens goed door te nemen. Veel van die warmte en gezelligheid heeft met het interieur, de kleuren, de materialen en de vormen te maken. Dit merk ziet het als doel de Deense Hygge, een woord wat het dichtst in de buurt komt van de Nederlandse gezelligheid, ook naar de huizen buiten Denemarken te brengen. De collectie viert de rijke ontwerpcultuur van het land. Met klassiekers uit de jaren 50 en 60 die opnieuw zijn uitgebracht en met nieuwe ontwerpen die laten zien dat de ontwerpers van nu de stijl weten voort te zetten. Zoals Charlotte Høncke bewijst met deze mooie, zachte Cape serie.

Vriendelijk Warm Nordic Cape design

Dat Warm Nordic de Deense warmte en gezelligheid naar vele woonkamers wil brengen, is heel goed in deze serie terug te zien. De ronde, organische vormen ogen vriendelijk en zacht en de kleuropties hebben allemaal een warme uitstraling. Het maakt niet uit of je voor een lichte of donkere variant gaat. Voor de bekleding is exclusief gebruikgemaakt van de beste interieurstoffen van Kvadrat. Dit alles bij elkaar maakt de ontwerpen luxe en elegant en toegankelijk voor in elk interieur. Ga jij voor de ingetogen versie van de Cape bank 3 zits? Of laat je een extra vleugje van de haute couture uit Parijs toe en ga je voor de meer uitgesproken Cape bank 3 zits met stitches? Welk exemplaar je ook kiest, heerlijk zitten doe je in elk geval.

Warm Nordic Cape bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Warm Nordic. Dat betekent dat wij alle producten uit de Warm Nordic Cape serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.