De wartme van Warm Nordic

Het merk Warm Nordic wil graag de Deense warme gezelligheid en bijpassende ontwerpstijl bij de mensen thuisbrengen. Frantz Longhi, de oprichter van het merk, begon jaren geleden klassiekers uit het Scandinavische design te sparen. De stukken uit zijn verzameling werden ook voor de inrichting van verschillende restaurants gebruikt en de reacties hierop waren zo enthousiast dat het idee van Warm Nordic ontstond. Want de vraag naar de oude ontwerpen bleek nog te bestaan, het aanbod was alleen erg schaars. Daarom blaast Warm Nordic de oude klassiekers nieuw leven in en brengt ze, in samenspraak met de nabestaanden, opnieuw op de markt. Daarnaast bevat de collectie ook werk van nieuw ontwerptalent. Zij maken immers de klassiekers van de toekomst. En de Herringbone serie is daar een goed voorbeeld van.

Warm Nordic Herringbone serie: tijdloos en elegant

De Herringbone serie is ontworpen door Charlotte Høncke. Een ontwerpster die altijd op zoek is naar een tijdloze esthetiek in haar ontwerpen. Ze grijpt daarbij terug naar elementen uit het verleden die ze naar het nu brengt. Ze gebruikt pure vormen en lijnen en zorgt dat het ontwerp altijd een rijk detail heeft zodat het ook warmte krijgt. Dit alles is heel erg goed terug te zien in de Herringbone serie. De Herringbone bijzettafel is met zijn strakke vormen en metalen frame modern en tijdloos. De smalle tegels in het visgraatpatroon zorgen ook voor een luxe en elegante uitstraling. Zet de Herringbone Console Table bijvoorbeeld in de kamer langs een lege muur met een bloemenvaas erop of in de gang voor een mooie entree.

Warm Nordic Herringbone bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Warm Nordic. Dat betekent dat wij alle producten uit de Warm Nordic Herringbone collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.