Over Warm Nordic

Het verhaal van dit Deense merk begint bij Frantz Longhi en zijn verzameling van Scandinavische designklassiekers. De stukken uit de jaren 50 en 60 die hij op veilingen vond, gebruikte hij ook om restaurants mee in te richten. Daar merkte hij hoe groot de liefde van mensen voor de oude stoelen, tafels en lampen nog steeds is. Hij kreeg veel vragen over hoe mensen zelf aan de klassiekers konden komen en zag teleurgestelde gezichten als hij over de schaarste van deze producten begon. Hij besloot hier iets aan te doen en zo is Warm Nordic geboren. Een merk dat designklassiekers opnieuw tot leven brengt en de Deense warme ontwerpstijl van vroeger en nu in een uitgebreide collectie samenbrengt.

Comfortabele The Orange fauteuils van Warm Nordic

De stoelen uit deze collectie zijn gemaakt van eikenhout en je kunt zelf kiezen voor welke finish van het hout je wilt gaan. Elke finish komt met zijn eigen kleur en daarmee eigen uitstraling. De stoel in een zwartgelakte uitvoering is het meest uitgesproken en voelt modern aan terwijl de geoliede versie juist iets nostalgisch heeft. Je kunt ook kiezen of je voor een versie met bekleding wilt gaan. Vind je het belangrijk om wat zachter te zitten? Kies dan voor de The Orange fauteuil zitting gestoffeerd. Als je je rug graag voorziet van wat meer comfort kun je voor de The Orange fauteuil gestoffeerd gaan. Alle stoffen komen trouwens van kvadrat, de bekendste producent van stoffen voor in het interieur. Alle opties zijn dus prachtig, het is alleen enkel de vraag welke bij jou thuis het best tot zijn recht komt.

Warm Nordic The Orange bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Warm Nordic. Dat betekent dat wij alle producten uit de Warm Nordic The Orange collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.