Wehlers

Het Deense designlabel Wehlers doet er alles aan om een steentje bij te dragen aan het milieu. Met de producten van dit merk proberen ze een statement te maken in de meubelindustrie door duurzame designproducten te produceren middels echt Deens vakmanschap. Uiteraard speelt dit merk in op de kenmerken van Scandinavisch design: functionaliteit, minimalisme en ingetogenheid. In onze collectie van Wehlers vind je alleen de Alternative stoel. Met deze stoel speelt Wehlers in op het stukje duurzaamheid dat ze als merk willen uitstralen. En hoe komt dat? De kunststof onderdelen van deze stoel worden gemaakt van ocean plastic. Ze zijn continu op zoek naar recyclebare materialen waar ze vervolgens producten van maken die er weer als nieuw uitzien. Hoe mooi is dat? Ontdek waar Wehlers nog meer voor staat en hoe ze dit tot uiting brengen in hun producten.

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-8 van 8 producten

Design van Wehlers

Wehlers bouwt al een tijd voort op dezelfde traditie van ontwerpen. Waarin het stukje eerlijkheid van materialen niet uit het oog wordt verloren en ondertussen bij elk ontwerp de focus ligt op zowel minimalisme als functionaliteit. Door design en duurzaamheid met elkaar te verenigen, komen ze tot de meest fraaie ontwerpen waar je je ogen maar moeilijk vanaf kunt houden. Bij Wehlers hechten ze veel waarde aan de uitstraling waarbij de focus ligt op logischerwijs het design, maar ook de kwaliteit en duurzaamheid. Door het eigen, intelligente ecosysteem wat ze zelf hebben ontwerpen, weten ze ervoor te zorgen dat niet alleen het ontwerpersteam, maar ook de leveranciers en klanten duurzamer worden. Met hun merk en visie proberen ze wereldwijd impact te maken: een duurzaam merk dat meubels van hoogwaardige kwaliteit maakt en wel op de manier die zij voor ogen hebben.

Een weloverwogen keuze: de Wehlers Alternative stoelen

Om je woning een stijlvolle toevoeging te geven, kunnen de Alternative stoelen van Wehlers misschien wel aan jouw verwachting voldoen. Het is een fraaie eetkamerstoel die niet alleen comfortabel zit, maar ook op een andere manier inspeelt op het stukje functionaliteit: hij is stapelbaar. Zoals eerder gezegd speel je met deze stoel in op duurzaamheid, want ze zijn gemaakt van ocean plastic. Door de focus continu te leggen op recyclebare materialen ontdekken en gebruiken, weten ze duurzame designproducten te maken die vaak als nieuw ogen. Ze verzamelen materialen waarmee ze op een zorgvuldige manier ontwerpen om de traditie in stand te houden. Dit design van Wehlers is vervolgens getest en goedgekeurd door het Deense Instituut van Technologie. Ben jij op zoek naar een duurzame toevoeging in je interieur?

Wehlers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Wehlers. Dat betekent dat wij alle producten van Wehlers kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Wehlers en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Wehlers. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Wehlers gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven