Werken bij Flinders

Werken bij Flinders

Flinders hoort bij de meest snelgroeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2011 actief in de woonbranche. Van eetkamerstoelen tot banken en van hanglampen tot salontafels. Zowel online als offline. Uitgebreid naar België. En niet onbelangrijk: door de jaren heen uitgegroeid tot een team van meer dan 100 enthousiaste, ervaren en ambitieuze professionals. Ieder met een eigen specialiteit en een gevoel voor design. Elke medewerker deelt dat ene belangrijke doel: de klant elke dag weer blij maken via bijvoorbeeld telefoon, e-mail, chat of in onze designstudio’s in Zaandam en Gent. Dit doen we door klanten te helpen, adviseren en informeren. En dat op de manier die bij hen past om uiteindelijk iedere woondroom waar te kunnen maken. We hebben inmiddels meer dan 43.000 designmeubelen in het assortiment en Flinders is sinds 2021 onderdeel van de Nine United E-commerce group, marktleider in het premium Home & Living segment.

Alle vacatures bij Flinders

(Junior) Inkoper Private Label

 • Afdeling: Category Management
 • Aantal uur: 32-40
 • Plaats: Zaandam

Medewerker Logistiek II

 • Afdeling: Logistiek
 • Aantal uur: 32-40
 • Plaats: Amsterdam Westpoort
 • Periode: tot januari 2025

Medewerker retouren

 • Afdeling: Logistiek
 • Aantal uur: 40
 • Plaats: Amsterdam Westpoort
 • Periode: tot januari 2025

Bezorger

 • Afdeling: Transport
 • Aantal uur: 32-40
 • Plaats: Amsterdam Westpoort

Kernwaarden

De kernwaarden komen voort uit de identiteit van Flinders en wat de organisatie en medewerkers belangrijk en waardevol vinden. Er heerst een informele cultuur en de deuren staan letterlijk altijd open voor elkaar. Daarnaast zijn we bereikbaar. We staan mensen en collega’s graag te woord, zijn behulpzaam en luisteren goed. En niet onbelangrijk: we zijn betrouwbaar en behandelen anderen met respect. Onze passie voor het vak en voor design spat er vanaf. Dat is te zien in de gedrevenheid en enthousiasme van de medewerkers. Alle werknemers hebben daarnaast een tomeloze ambitie om te groeien!

bereikbaar

Bereikbaar

Collega’s en klanten staan we graag te woord. In de communicatie zijn we oprecht en gastvrij. Daarnaast zij we benaderbaar en makkelijk in de omgang waardoor iedereen met gemak op ons afstapt zowel binnen als buiten de organisatie.

behulpzaam

Behulpzaam

Het is voor ons belangrijk om onszelf in de ander te verdiepen en goed naar elkaar te luisteren op de werkvloer. We hebben de natuurlijke wil om te helpen en verwachten dit ook terug. Collega’s en vrienden schakelen graag onze hulp in als dat nodig is.

betrouwbaar

Betrouwbaar

Open en eerlijkheid in de communicatie van- en naar anderen is voor ons vanzelfsprekend. Iedereen wordt met respect en gelijkheid behandelt en we zijn betrouwbaar in de afspraken die we maken. We zorgen ervoor dat er een prettige werksfeer is en tolereren geen onprofessioneel gedrag.

ambitie

Ambitie

Ontwikkeling is voor ons belangrijk. Groei in de organisatie en persoonlijke groei staan bij ons hoog in het vaandel. Ook denken we graag na over verbetermogelijkheden en oplossingen waardoor de doelen van Flinders worden bereikt. We zeggen eigenlijk nooit dat iets niet kan.

enthousiasme

Enthousiasme

De passie voor het vak dat we uitvoeren spat er vanaf! Enthousiasme zit in onze genen en we zijn een tikje frivool in onze communicatie. Zo weten we onszelf, collega’s en klanten telkens te verrassen.

Onze afdelingen

Klantadvies Klantadvies Category Management Category Management Marketing Marketing Projecten Projecten Logistiek Logistiek Transport Transport Buying Buying ICT ICT Finance Finance HR HR

De sfeer bij Flinders

Flinders legend Cees

Cees

Binnen Flinders krijg je veel kansen om door te groeien, dat maakt het werk hier erg leuk. Ik ben in 2015 ooit begonnen als stagiair op de afdeling Marketing en vanaf dat moment ben ik niet meer weggegaan bij Flinders. Na verschillende stappen ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar de functie van Director Category Management & Buying. Samen met mijn team ben ik nu verantwoordelijk voor het prachtige assortiment wat we bij Flinders aanbieden én de voorraden die we hiervoor houden. Dat had ik tijdens mijn stage niet durven dromen!


Flinders legend Eelco

Eelco

Binnen Flinders zijn er veel processen die de IT afdeling raken. Van het online publiceren van onze productcatalogus tot de inkoop- en uitlevering van deze producten. Op onze afdeling werken we volgens de Scrum methode om de webshop en de processen te stroomlijnen en te verbeteren. Het mooie aan het werken op onze afdeling is dat ik constant bezig ben met het verbeteren van bestaande- en nieuwe bedrijfsprocessen. Er zijn veel uitdagingen voor het ICT team en dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. In de afgelopen jaren heb ik het bedrijf zien groeien.


Flinders legend Renée

Renée

Met een team vol enthousiaste, ambitieuze collega’s van verschillende afdelingen werk ik dag in dag uit samen aan mooie projecten. Zelf ben ik in 2011 begonnen als stagiaire op de redactieafdeling waar ik een bijbaan als productinvoerder aan overhield. Inmiddels ben ik werkzaam als Contentmarketeer en ben ik nauw betrokken geweest bij de groei die Flinders heeft doorgemaakt. Samen met mijn collega’s helpen we onze klanten en websitebezoekers bij het waarmaken van hun woondromen. Dat doen we bijvoorbeeld met inspirerende woontrends, binnenkijkers, woonstijlen en tips en tricks die we delen via het printmagazine, de nieuwsbrief, de online inspiratie- en adviesomgeving en social media. Inmiddels werk ik er al meer dan vijf jaar en dat betekent dat ik nu als Flinders legend door het leven ga.


Flinders legend Dirk-Jan

Dirk-Jan

Bij Flinders heb ik vanaf het begin de vrijheid gekregen om zelfstandig een afdeling op te zetten. Ik word blij van onze leuke klanten, waarmee wij meestal langdurige professionele relaties opbouwen en de mooie projecten waar wij een bijdrage aan mogen leveren. De interieurbranche gericht op design is een positieve branche om in te werken en de plek van Flinders Projects daarin is voor mij echt de ‘sweet spot’. De perfecte combinatie om creativiteit en commercialiteit samen te brengen met een constante focus op de persoon, zij het onze collega’s, klanten en leveranciers. Persoonlijk contact, win-win situaties creëren en doen waar je blij van wordt dat geeft mij veel energie. Dat drijft mij en daar sta ik voor!


Ontwikkelmogelijkheden bij Flinders

Bij Flinders vinden we het belangrijk dat iedereen zich kan (blijven) ontwikkelen. Dit krijgt vorm door middel van de Fly Flinders High Academy welke voor iedere werknemer toegankelijk is. Met jouw eigen account kan je bijvoorbeeld verschillende e-learnings volgen die zijn ontworpen door Thuiswinkel, vind je er ons Peer2Peer programma en heb je inzicht in de opleidingsmogelijkheden. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan het nastreven van jouw ambities!

Onze locaties

Affuitenhal 10, 1505 RE Zaandam

Affuitenhal 10, 1505 RE Zaandam

Casablancaweg 8, 1047 HP Amsterdam

Casablancaweg 8, 1047 HP Amsterdam

Schoonzichtstraat 25/204, 9051 Gent

Schoonzichtstraat 25/204, 9051 Gent