Naar boven

Werken bij Flinders

Flinders hoort bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2011 actief in de woonbranche. Van eetkamerstoelen tot banken en van hanglampen tot salontafels. Zowel online als offline. Uitgebreid naar België. Een Flinders cafe in Groningen. En niet onbelangrijk: door de jaren heen uitgegroeid tot een team van meer dan 100 enthousiaste, ervaren en ambitieuze professionals. Ieder met een passie voor design. Elke medewerker deelt dat ene belangrijke doel: de klant elke dag weer blij via bijvoorbeeld telefoon, e-mail of chat of in een van onze designstudio's. Dit doen we door klanten te helpen, adviseren en informeren. En dat op de manier die bij hen past om uiteindelijk ieder zijn of haar woondroom waar te maken. Zo draagt eenieder intern en extern zijn of haar steentje bij aan de kernwaarden van Flinders. 

Benieuwd wie je collega's worden? Bekijk het Flinders Team

Hi!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Heb je vragen of staat je vacature er niet bij? Neem dan contact op!

Alle vacatures bij Flinders

 

Onze afdelingen

De sfeer bij flinders

Cees - Supply Manager

“ Het mooie aan Flinders is dat je de kans krijgt om door te groeien. Ik ben ooit begonnen als stagiair op de afdeling Marketing. Na deze stageperiode kreeg ik hier zelfs een bijbaan aangeboden. In 2016 besloot ik mijn scriptie voor Flinders te doen en ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna ben ik als Category Manager aan de slag gegaan om dagelijks de mooiste designproducten in te kopen en later heb ik de stap gemaakt naar Supply Manager. ”

Bekijk het Flinders Team