Wever & Ducré hanglampen

De Wever & Ducré hanglampen zijn er in tal van verschillende soorten en maten. Je kunt je lol op. Voor welke lamp je ook kiest, het is hoe dan ook een genot om naar elk van deze lampen te kijken. Als je ze aanzet, wordt het nog plezieriger om ze te zien. Een mooi voorbeeld daarvan is de Wever & Ducré Wiro Globe 2.0 hanglamp. Heb je deze lamp al eens goed bekeken? Als je maar lang genoeg kijkt, dan zie je dat er twee geometrische vormen zijn verwerkt in de kap van deze lamp. De ronde en driehoekige vorm zorgen samen voor een mooie diepte die je terugziet in deze lamp. Het snoer heeft een lengte van maximaal 250 centimeter waardoor je zelf in de hand hebt op welke hoogte je hem laat pronken. Bekijk het complete aanbod en ontdek alle opties. 

Sorteren op
Toon als:

1-20 van 20 producten

Design van Wever & Ducré

Het Belgische designlabel Wever & Ducré is in 1983 opgericht door een stel Belgische ondernemers. Een merknaam was in eerste instantie nogal lastig, aangezien zij te maken hebben met het feit dat België tweetalig is. Het moest een naam worden die in beide delen van dit land fonetisch werkt. Zo kwamen ze op het idee om de vijf kernwaarden van dit designlabel te combineren en zo tot een merknaam te komen. We hebben het dan over Werklust, Vertrouwen, Enthousiasme, Durf en Creativiteit. En zo is de merknaam Wever & Ducré geboren. Om het verhaal achter deze merknaam na te komen, proberen zij met al hun lampen te voldoen aan deze vijf kernwaarden. Door de bijzonder grote collectie hanglampen, vloerlampen, wandlampen en badkamerlampen heb je genoeg keuze om een lamp uit te zoeken die past bij jouw smaak.

De keuze is reuze: Wever & Ducré hanglampen

Je hoeft je geen zorgen te maken dat er te weinig wordt aangeboden als het gaat om de collectie hanglampen van Wever & Ducré. De Wetro serie van Wever & Ducré mag je absoluut niet missen. Door het toegankelijke design komt deze lamp eigenlijk in elke ruimte in je woning wel tot zijn recht. Je kunt hem natuurlijk ook inzetten in een hotel of op kantoor. Het is maar net waar hij je goed van dienst kan zijn. De Wever & Ducré Shiek 1.0 hanglamp LED heeft weer een totaal ander design. Hij is in meerdere variaties verkrijgbaar. Het gaat om neutrale kleuren die het in vrijwel elke omgeving goed doen.

Wever & Ducré hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Wever & Ducré. Dat betekent dat wij alle Wever & Ducré hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Wever & Ducré en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven