Wever & Ducré design

Naast wafels en chocolade is België ook nog eens heel goed in het maken van moderne designverlichting. Dat heeft het merk Wever & Ducré wel bewezen. Het merk bestaat al sinds begin jaren 80 toen een paar jonge ondernemers besloten een bedrijf in verlichting te beginnen. Werklust, vertrouwen, enthousiasme, durf en creativiteit zijn de kernwaarden waar ze toen mee zijn begonnen en dit is tot op de dag van vandaag de filosofie van het bedrijf. Schoonheid is de inspiratiebron en tegelijkertijd het streven voor elk ontwerp. En prachtig zijn de lampen zeker. De collectie van het merk is erg divers, de lampen zijn geschikt voor in een hippe club maar ook zeker voor thuis. Misschien hangt er bij jou thuis binnenkort een exemplaar?

Kleurenpalet van de Wever & Ducré Shiek lampen

Deze elegante lampencollectie met een geïntegreerde LED module is in verschillende kleuropties te krijgen. Het is maar net wat bij jou thuis of op kantoor het best tot zijn recht komt. De metalen lampenkap is voorzien van een witte, zwarte of koperen poedercoating. En de binnenkant is wit, goud of van koper. Je kunt dus kiezen om voor een contrast tussen de binnen- en buitenkant te gaan of hem geheel in een kleur te bestellen. Dit geldt voor alle modellen. Zo heb je met de Shiek 4.0 hanglamp LED wit een lichte lamp in je interieur die toch warm licht geeft. Kies je voor de Shiek 4.0 hanglamp LED zwart/koper? Dan zet je de warmte van het licht extra kracht bij door zijn donkere uiterlijk. Welke je ook kiest, Shiek ofwel chiq zal een lamp uit deze collectie altijd zijn.

Wever & Ducré Shiek bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Wever & Ducré. Dat betekent dat wij alle producten uit de Wever & Ducré Shiek collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.