Wever & Ducré wandlampen

De collectie Wever & Ducré wandlampen bevat echt eyecatchers die een ware aanvulling zijn voor je interieur. De Wever & Ducré Train Up/Down wandlamp LED is een mooi voorbeeld hiervan. Deze stijlvolle wandlamp geeft prachtig sfeerlicht. Hij is hartstikke multifunctioneel, want zowel buiten als binnen vindt hij zijn plekje. Met deze lamp zet je je huis in elk geval in de spotlight. De Wever & Ducré Central Up/Down wandlamp LED wit is een elegante lamp die mooi, warm en sfeervol licht geeft. Het wordt supergezellig in je huis met deze lamp. Hij heeft een breedte van 10 centimeter, een diepte van 4,5 centimeter en een hoogte van 10 centimeter. Klein, maar fijn! Een prachtig exemplaar is de Wever & Ducré Box 2.0 wandlamp LED. Hij heeft een eenvoudige vorm en eist daardoor niet alle aandacht op. Heb jij al een favoriete wandlamp op het oog? Ga maar snel kijken naar alle Wever & Ducré wandlampen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Belgisch design: Wever & Ducré

Wever & Ducré is een Belgisch designlabel. In 1983 is dit merk opgericht door een groep jonge Belgische ondernemers. Omdat België officieel tweetalig is, was het lastig om met een goede naam te komen. Ze wilden kiezen niet voor een overwegend Vlaamse of overwegend Franse naam gaan en gingen daarom op zoek naar een naam die in beide talen fonetisch werkt. Ze kwamen toen met een samenstelling van de vijf kernwaarden die ze als cruciaal zagen voor het succes van het bedrijf. Werklust, Vertrouwen, Enthousiasme, Durf en Creativiteit. Kortweg Wever & Ducré. En sindsdien is het hun streven om met lampen te komen die voldoen aan deze vijf begrippen. Wever & Ducré heeft een bijzonder grote collectie verlichting voor binnenshuis als voor buitengebruik.

Ruim assortiment Wever & Ducré wandlampen

Een ding is zeker, bij Wever & Ducré heb je in elk geval genoeg keuze om een wandlamp te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. De Wever & Ducré Bento 1.3 wandlamp LED wit is misschien wel wat voor jou. Deze lamp schijnt het licht prachtig naar boven en naar beneden met maar een lichtbron. Hij heeft een breedte van 16 centimeter, een diepte van 13 centimeter en een hoogte van 4,6 centimeter. Om een speels effect te creëren, kun je ook meerdere exemplaren uit de collectie Wever & Ducré wandlampen naast elkaar of boven elkaar ophangen. Een ander prachtexemplaar is de Wever Ducré Leens wandlamp. De Wever & Ducré wandlampen kun je een mooi plekje geven in de woonkamer, slaapkamer of entree.

Wever & Ducré wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Wever & Ducré. Dat betekent dat wij alle Wever & Ducré wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandlamp van Wever & Ducré en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Wever & Ducré wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.