Pols Potten Wheat Straw sphere vaas small
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Pols Potten Wheat Straw sphere vaas small

Omschrijving

Dit is de Pols Potten Wheat straw sphere S vaas.

De fleurige vaas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en ieder met een vrolijk en handgeschilderde afbeelding. Ook zonder bloemen, brengt de Wheat Straw vaas leven in de brouwerij!

Wheat Straw sphere getest door Flinders:

Bij het bekijken van de vaas via onze webwinkel leek de Wheat straw sphere van Pols Potten een beetje een suf ding. Je weet wel, Zo'n vaas die je nooit gebruikt en angstig verstopt mocht je hem ooit cadeau krijgen. Afgelopen week heb ik de vaas voor het eerst in het 'echt' mogen aanschouwen. Wat een mooi exemplaar bleek dat. De prachtige bolling van de vaas is niet vast te leggen op een foto. Hierdoor komt de Wheat straw sphere online eigenlijk niet tot zijn recht. In de showroom staat nu een prachtig zwart exemplaar. Heerlijk om in je bezit te hebben en elke dag naar te kunnen kijken.

Zoek je naast de Wheat Straw sphere S vaas van Pols Potten een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Pols Potten. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Wheat Straw sphere S vaas, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Afmetingen (h) 29.5 x (Ø) 25 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Porselein (aardewerk)
Garantie Tot aflevering
Merk Pols Potten
Productsoort (filter) Pols Potten vazen
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Pols Potten Wheat Straw sphere vaas small

Klantenreviews

Ik heb de vaas als cadeau gekocht voor mijn vrouw. Werkelijk prachtige vaas. Hij kwam goed verpakt aan, gelukkig :-)
Brian 27 oktober 2011

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven