Ferm Living Wilderness behang goud
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 808 37 05 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Ferm Living Wilderness behang goud

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Wilderness behang.

Go wild, go woest. Behang de muur van de slaapkamer, de eetkamer of de woonkamer met Wilderness goud behang van Ferm Living. Het dessin oogt ruig, maar op een dromerige manier. De takken gaan de hoogte in en aan hun einde spatten gouden bessen van het behang af. Laat je erdoor betoveren. Het Wilderness goud behang is er in goud met wit. Ook verkrijgbaar in het zwart met lak.

Ben je geïnteresseerd in het Wilderness behang van Ferm Living? Neem dan even contact met ons op: 03 80 83 705. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

Het Ferm Living Wilderness behang goud heeft een rol van 10,05 meter lang en 53 centimeter breed. Het patroon herhaalt zich na 53 centimeter. Bij dit behang worden witte en gouden tinten gecombineerd. Ben je geïnteresseerd in het Wilderness behang goud van Ferm Living? Neem dan even contact met ons op. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

WallSmart behang van Ferm Living

Ferm Living maakt gebruik van WallSmart behang (non-woven). WallSmart is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang.
Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier is het behang veel sterker en ook veel eenvoudiger op de muur te bevestigen.

De voordelen van WallSmart zijn:

  • Geen plaktafel nodig, zeer eenvoudig te bevestigen op de muur
  • Je smeert de muur in met behangplaksel in plaats van het behang zelf
  • Het is veel sterker dan normaal behangpapier
  • Het is milieuvriendelijk want biologisch afbreekbaar
  • Het is eenvoudig te verwijderen als het behang niet meer bevalt

Zoek je naast de Wilderness goud behang van Ferm Living een andere behang van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Wilderness goud behang, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Merk Ferm Living
Bijlagen Hoeveel rollen heb ik nodig
Afmetingen (l) 1005.00 x (b) 53.00 cm
Patroonhoogte (cm) 53.00
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Non-woven vlieseline doek
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Opmerking De kleuren van het behang zijn goud en wit. Het formaat van het patroon is 53 cm.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Wilderness behang goud

Klantenreviews

Onze nieuwe wandlamp straalt prachtig op het goud. Goede combi, goed advies!
K. Moorn 4 februari 2015
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven