Goods Wobble 35 vaas
Binnen 1 week
 
€ 72
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Goods Wobble 35 vaas

Omschrijving

De Goods Wobble 35 is ontworpen door Ton Haas.

De Wobble zoekt al wiebelend samen met het water en de bloemen naar een natuurlijk evenwicht en kan daardoor uiteindelijk een beetje uit het lood blijven staan. Vanwege dit simpele maar briljante idee werd de Wobble gekozen als beste ontwerp door de jury van de ID Award. De Wobble-serie bestaat uit vazen in drie verschillende vormen. De Wobble 35 van Goods is ontworpen door Ton Haas.

Zoek je naast de Wobble 35 glazen vaas van Goods een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Goods. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Wobble 35 glazen vaas, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Afmetingen (b) 24 x (h) 24 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Glas
Garantie In overleg
Merk Goods
Productsoort (filter) Goods vazen
Productfamilie Goods Wobble
Herkomst Nederland
Ontwerper Ton Haas
Opmerking Bekijk ook de andere 2 vazen uit de Wobble-serie. De Wobble is handgeblazen. Er kunnen daarom wat bubbeltjes in het glas zitten.

Sfeerafbeeldingen

Goods Wobble 35 vaas
Toon meer producten Toon minder producten

Klantenreviews

Ik heb de vaas gekregen, wobble 35. Direct zie je de bijzondere vormgeving maar nadat je een boeket bloemen met een hele zware bloem erin in de vaas zet ben je verbijsterd. Het is werkelijk prachtig! De ranke hals laat je boeket prachtig uitkomen, en de scheefstand zorgt voor een stylische geheel.
JTL van Vliet 22 december 2014

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven