Goods Wobble 45 vaas
Binnen 1 week
 
€ 72
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Goods Wobble 45 vaas

Omschrijving

De Goods Wobble 45 is ontworpen door Ton Haas. .

De Wobble zoekt al wiebelend samen met het water en de bloemen naar een natuurlijk evenwicht en kan daardoor uiteindelijk een beetje uit het lood blijven staan. Vanwege dit simpele maar briljante idee werd de Wobble gekozen als beste ontwerp door de jury van de ID Award. De Wobble-serie bestaat uit vazen in drie verschillende vormen. De Wobble 46 van Goods is ontworpen door Ton Haas.

De Goods Wobble 45 vaas is door haar eenvoudige design geschikt voor eigenlijk elke ruimte binnenshuis. Deze transparante Wobble 45 is gemaakt van glas en dat maakt deze vaas ook onderhoudsvriendelijk. De vaas is 24cm breed en 24cm hoog.

Dit product is onderdeel van de Goods Wobble serie.

Zoek je naast de Wobble 45 glazen vaas van Goods een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Goods. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Wobble 45 glazen vaas, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Merk Goods
Productsoort Goods vazen
Productfamilie Goods Wobble
Afmetingen (b) 24.00 x (h) 24.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Glas
Herkomst Nederland
Opmerking Bekijk ook de andere 2 vazen uit de Wobble-serie. De Wobble is handgeblazen. Er kunnen daarom wat bubbeltjes in het glas zitten.

Sfeerafbeeldingen

Goods Wobble 45 vaas
Toon meer producten Toon minder producten
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven