Goods Wobble 75 vaas
Nog 1 in voorraad
€ 72

van € 72

Special Price € 54

€ 18 voordeel
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Goods Wobble 75 vaas

Omschrijving

De Goods Wobble 75 is ontworpen door Ton Haas.

Een vaas die een beetje wiebelt klinkt in eerste instantie misschien niet zo aantrekkelijk; straks valt hij nog om! Maar haak nog niet af en wees gerust; de Wobble 75 vaas van Goods zoekt al wiebelend samen met het water en de bloemen naar een natuurlijk evenwicht en kan daardoor uiteindelijk een beetje uit het lood blijven staan. Vanwege dit humoristische maar briljante idee maar en de subtiele en elegante uitvoering er van werd de Wobble gekozen als beste ontwerp door de jury van de ID Award.

De Wobble 75 vaas van Goods heeft een diameter van 24 centimeter en een hoogte van tevens 24 centimeter. Het is een ontwerp van Ton Haas. De vaas is gemaakt van glas en komt in twee kleuren: blauw of transparant (helder).

Dit product is onderdeel van de Goods Wobble serie.

Zoek je naast de Wobble 75 glazen vaas van Goods een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Goods. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Wobble 75 glazen vaas, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Afmetingen (b) 24.00 x (h) 24.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Glas
Merk Goods
Productsoort (filter) Goods vazen
Productfamilie Goods Wobble
Ontwerper Ton Haas
Herkomst Nederland
Opmerking Bekijk ook de andere 2 vazen uit de Wobble-serie. De Wobble is handgeblazen. Er kunnen daarom wat bubbeltjes in het glas zitten.

Sfeerafbeeldingen

Goods Wobble 75 vaas
Toon meer producten Toon minder producten

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven