Babyaccessoires

Babyaccessoires

Met babyaccessoires fleur je in een handomdraai de babykamer op in de woonstijl die bij je past. Je vindt babyaccessoires die niet alleen leuk zijn om te krijgen, maar uiteraard ook om te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kraamcadeau? Deze gevarieerde collectie wisselt af tussen kleine en wat grotere babyaccessoires waardoor er voor elke baby en babykamer een passend item te vinden is. Van praktische aankleed- en voedingskussens die goed van pas komen tijdens het eerste levensjaar van een baby tot aan (bijzet)tafels waar je de mooiste spulletjes op laat zien. Deze collectie babyaccessoires laat overigens niet alleen maar producten zien die een babykamer direct gezelliger maken, maar ook simpelweg producten die het leven van jou (en je baby) makkelijker en comfortabeler maken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-34 van 34 producten Sorteren op 1-34 van 34 producten Terug naar boven

Comfortabele en praktische babyaccessoires

Het leuke is dat de babyaccessoires een fraai design hebben, van hoogwaardige kwaliteit zijn en ook super functioneel kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan babynesten, aankleedkussens en voedingskussens. Dit zijn onmisbare producten in de jonge jaren van een klein kind. Los van het feit dat ze praktisch zijn, mogen ze absoluut gezien worden, zijn ze in verschillende dessins beschikbaar en kleden ze een babykamer net wat meer aan. Het zijn ook producten die regelmatig in bijvoorbeeld een woonkamer te vinden zijn. Zo verplaats je de babynesten uit ons assortiment eenvoudig naar de plek waar ze op dat moment goed van pas komen. Leuk om te weten: door een babynest van Sebra om te draaien, geef je hem een ander design. Hierdoor kun je blijven afwisselen. Hoe leuk is dat?

Wegdromen in het bijzijn van de mooiste babyaccessoires

Een baby brengt veel tijd door in de babykamer. Zo slaapt hij of zij veel, maar op de momenten dat een baby wakker is, kan een babymobiel goed van pas komen. Zo’n babymobiel hangt perfect boven een ledikantje of box. De toegankelijke kleuren zorgen ervoor dat dit product zich makkelijk in elke setting mengt en een baby veel plezier geeft voor of na het slapen. Je kunt ook kiezen voor een van de bedbumpers waardoor elk kindje helemaal in de wolken is in zijn of haar ledikant. Zo’n bedbumper zorgt voor een stukje veiligheid, maakt een ledikant comfortabeler en creëert sfeer en gezelligheid. Door het ruime aanbod babyaccessoires is er genoeg te vinden waar menig kind blij van wordt.

Babyaccessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle babyaccessoires van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar babyaccessoires van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.