Kattenmanden die gezien mogen worden

Door het schitterende ontwerp zet je elke kattenmand graag in de schijnwerpers. Het is ook belangrijk dat je trouwe viervoeter met gemak zijn of haar plekje kan vinden. Zo sla je twee vliegen in een klap. De combinaties in kleuren, materialen en vormen maken dat deze manden voor katten een aanwinst zijn voor elk interieur. Zodra je een kattenmand onder ogen komt, zie je direct dat deze tot in de puntjes is uitgedacht en afgewerkt. De manden komen in elk geval goed van pas voor degenen die veel waarde hechten aan hun interieur en een gemiddelde kattenmand het liefst uit het zicht houden. Heb jij al een idee waar je hem neer gaat zetten in huis?

Comfortabele kattenmanden van MiaCara

De eigenaren van MiaCara zijn zowel katten- als hondenliefhebbers. Ze hebben zelf ook een hond en een kat. Door de namen van hun huisdieren te combineren, ontstond logischerwijs ook de merknaam. Ze weten hierdoor als geen ander wat een kat waardeert. Het is in elk geval belangrijk dat de kattenmand een zachte binnenkant heeft zodat je kat zich in een zacht nestje bevindt. Er is met zorg een keuze gemaakt voor de materialen die het comfort ten goede komen en tegelijkertijd het uiterlijk van deze mand een boost te geven. Voor degenen die van hout houden: een houten kattenmand van de buitenkant met een gestoffeerde binnenkant is dan vast en zeker de combinatie waar je blij van wordt.

Kattenmanden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle kattenmanden van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar kattenmanden van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.