Naar boven
Sorteren op

1-33 van 33 producten

Parasol komt altijd van pas

Als een echte Hollander pik je natuurlijk het liefst ieder zonnestraaltje mee. Toch is het niet onverstandig om af en toe eens plaats te nemen onder een parasol. Een zonnesteek of verbranding loop je namelijk snel op in de zomer. Daarnaast is het prettiger om te eten onder een parasol dan in de brandende zon en kun je ook gemakkelijker een boek lezen wanneer je niet steeds je ogen hoeft dicht te knijpen tegen het felle licht. Genoeg redenen dus om een parasol aan te schaffen! Bovendien maakt een parasol de inrichting van je tuin of balkon helemaal af.

Een grote parasol van EMU

Ben je op zoek naar een parasol met een strak design? Dan is de EMU Shade Lateral parasol 300 x 300 wel iets voor jou. Het frame is van aluminium en heeft ook die kleur, de stof (polyester) is verkrijgbaar in wit en taupe. Dankzij een eenvoudig mechanisme klap je de parasol moeiteloos in en uit. Bovendien kun je de parasol in drie verschillende hoeken vastzetten en 360 graden ronddraaien. Is dit allemaal nog niet voldoende? Kijk dan eens naar de EMU Shade Lateral parasol 300 x 400. Die heeft dezelfde fantastische eigenschappen, maar nog grotere afmetingen dan zijn voorganger. Koud biertje, iemand?

Parasol bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij iedere parasol van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een parasol van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een parasol, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.