Sorteren op

1-35 van 35 producten

Opbergmanden van Done by Deer

De opbergmanden van Done by Deer bevatten speelse designs en kun je kopen in sets van twee of drie. De opbergmanden passen bij elkaar, maar verschillen toch behoorlijk van elkaar. Er is ook rekening gehouden met de kleur die voornamelijk terugkomt in de babykamer. Zo zijn de opbergmanden voor de babykamer in verschillende kleurcombinaties beschikbaar. Zo kun je eenvoudig de combinatie uitzoeken die het best past bij de stijl, kleuren en materialen in jouw babykamer. De opbergmanden bieden in elk geval genoeg opbergruimte waardoor je eenvoudig en snel de spullen die op de grond liggen in een van de manden opbergt.

Functionele opbergmanden van Sebra

Sebra heeft opbergmanden die net wat meer minimalistisch ogen en uiteraard super functioneel zijn. De opbergmanden hebben een tijdloos design en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor hebben jij en je kind er jarenlang plezier van. Met deze opbergmanden wordt het bijna een feestje om op te ruimen. En hoe eerder je dit je kind kunt wijsmaken, hoe vaker de kamer er opgeruimd uit zal zien na het spelen met speelgoed bijvoorbeeld. Het voordeel van zo’n set opbergmanden is dat wanneer je ze niet allemaal gebruikt, je ze gerust in elkaar kunt opbergen. Dat scheelt je weer wat ruimte. En door de toegankelijke kleuren doen deze opbergmanden het eigenlijk in vrijwel elke babykamer goed. Toch kun je je voorkeur laten uitspreken en gaan voor de kleuren of kleurcombinaties die het best passen in de babykamer.

Opbergmanden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle opbergmanden van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.