Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Done by Deer en haar baby eetsetjes

Het Deense Done by Deer heeft verschillende baby eetsetjes die er stuk voor stuk net weer even wat anders uitzien. Bij elk van deze eetsetjes staan een of meerdere dieren in het middelpunt. En het leuke is dat ze in elk geval verkrijgbaar zijn in zowel roze als blauw. Het gaat trouwens niet om felroze of -blauw, maar de wat subtielere Scandinavische pasteltinten. Elk setje is net weer even wat anders. Zo is het ene setje inclusief bijpassend slabbetje terwijl het andere setje deze juist niet bevat. Het is daarom bij de keuze handig om te kijken aan welke eisen zo’n eetsetje moet voldoen en of degene die jij op het oog hebt de elementen bevat die je zoekt.

Baby eetsetjes en het gebruik ervan

Om de baby eetsetjes als nieuw te houden, is het wel belangrijk om te weten wat je er precies wel en niet mee kunt doen. De eetsetjes van Done by Deer en Sebra kun je gewoonweg in de vaatwasser doen waardoor je ze in elk geval weer eenvoudig goed schoon kunt houden. Als je het eten van je kleintje wilt opwarmen in de magnetron, doe dat dan niet in een van hun eetsetjes. Deze zijn namelijk niet bestand tegen de magnetron en het zou daarom ook zonde zijn als ze vervolgens kapot gaan. De vrolijk gekleurde eetsetjes van het Italiaanse Alessi kun je overigens zowel in de vaatwasser als in de magnetron zetten: ideaal voor het opwarmen van eten en vervolgens het schoonmaken ervan.

Baby eetsetjes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle baby eetsetjes van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.