Sorteren op

1-28 van 28 producten

Badkamermeubilair van designmerken

De indeling van je badkamer heb je helaas niet altijd voor het zeggen. Veel huizen bevatten een kleine badkamer, waarin het passen en meten is om je spullen kwijt te kunnen. Mocht je gezegend zijn met een grotere ruimte waarin je kunt spelen met de inrichting, dan inspireren we je graag met onze collectie badkamermeubilair. Ook als je op zoek bent naar slimme opbergoplossingen voor een beperkte ruimte, kun je bij Flinders terecht. We verkopen prachtige badkamerproducten van Kartell, en stoelen van Hay en Magis. Bekijk bijvoorbeeld eens de mooie Componibili kastjes van Kartell. Of wat dacht je van de handige Kartell Big Ghost Buster kast? Van Pols Potten verkopen we de Tam tam bijzettafel en de Zig Zag bijzettafel.

Vragen over badkamermeubilair? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek badkamermeubel. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Naast badkamermeubilair verkoopt Flinders ook de mooiste badkamerlampen, badkamerspiegels, badkameraccessoires, douchegordijnen, badmatten, wasmanden en badlakens voor je badkamer.