Badlakens bij Flinders

Badlakens koop je bij Flinders, dé woonwebshop waar je nu ook alles voor de badkamer vindt. Bekijk onze badlakens van Hay en Ferm Living. We hebben veel van onze badlakens op voorraad, dus vandaag besteld betekent morgen al in huis! Flinders verzendt gratis binnen de hele Benelux.

Badlakens van bijzondere kwaliteit

Finders verkoopt badlakens van de Scandinavische topmerken By Nord, Ferm Living en Hay. De badlakens van Hay behoren tot de prachtige textielserie die het onderwerpersduo Scholten & Baijings ontwierp voor Hay. Bijzondere grafische patronen in de mooiste kleurencombinaties. De Ferm Living Bath Towel badlakens hebben een licht reliëf in het organisch katoen. We hebben ze in de kleuren curry, petrol en grijs.

Badlakens online kopen bij Flinders

Koop je badlakens veilig en vertrouwd online. Flinders in lid van de Thuiswinkel en draagt het Thuiswinkel-keurmerk.We zijn officieel dealer van al onze merken en kunnen alle producten leveren, ook als ze niet op de site staan. In de hele Benelux leveren we onze producten gratis thuis bij je af.

Vragen over badlakens? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek badlaken. Wat zijn precies de afmetingen; hoe zit het met de wasvoorschriften? Bel gerust onze klantenservice op 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn reeds bereid je verder te helpen.

Naast badlakens verkoopt Flinders meer handige en mooie producten voor in de badkamer. Bekijk ook onze collectie badkamerlampen, badkamermeubilair, badkamerspiegels, badkameraccessoires, dochegordijnen, badmatten en wasmanden.

 

 

Naar boven