Buiten vloerlampen

De mooiste vloerlampen voor in de tuin koop je online bij Flinders.be. We hebben een prachtige collectie buiten vloerlampen. We proberen je altijd een complete en actuele collectie vloerlampen te tonen. Onze toppers zijn de Fatboy Edison the Grand, Foscarini Outdoor Gregg, Wever Ducré Tape 8.0,, Foscarini Solar Outdoor, Leucos The Great JJ Outdoor, Flos Ipnos Outdoor en de Bloom Pot bloempot buiten vloerlampen. Flinders verzendt alle buiten vloerlampen gratis in de Benelux.

Sorteren op

1-36 van 46 producten

Prachtige buiten vloerlampen met verschillende lichteffecten

Daar de bank genomen onderscheiden we bij Flinders buiten vloerlampen die sfeerlicht verschaffen en buiten vloerlampen die gericht licht geven. Beide categorieën bevatten natuurlijk armaturen die prachtig zijn vormgegeven, maar het lichteffect is anders. Bekijk bijvoorbeeld eens de Superarchimoon Outdoor van Flos en de The Great JJ Outdoor van Leucos (beide top labels uit Italië, waar nog altijd de beste verlichtingsmerken vandaan komen). Het zijn enorme vloerlampen die qua model haast doen denken aan uit de kluiten gewassen bureaulampen. Op meerdere punten bevatten de lampen scharnieren waarmee je ze in de gewenste richting kunt manoeuvreren. De grote lampenkappen zijn alleen van onderen open en verschaffen een grote bundel direct licht. Echte eyecatchers zijn het.

Ben je meer op zoek naar een bescheiden lichtbron in voor buiten? Dan kun je kiezen voor vloerlampen met diffuse verlichting. Dit betekent dat er geen scherpe lichtbundel uit de lampenkap komt, maar de de vloerlamp als geheel gelijkmatig verlicht. Dit zie je bijvoorbeeld bij de Bloom Pot van Bloom!Holland en de Edison-serie van Fatboy. Ook de ingetogen Outdoor Gregg van Foscarini is hiervan een sprekend voorbeeld. Een geval apart is de speelse Fisherman vloerlamp: een grote voetbal in een visnet die je buitenruimte op bijzondere wijze verlicht.

Vragen over buiten vloerlampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke buiten vloerlamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte hoogte van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naar boven