Naar boven
Sorteren op

1-36 van 138 producten

Huwelijkscadeaus voor echte designliefhebbers 

Wie weet is het bruidspaar helemaal gek van design en vinden ze het leuk om hun woning daarmee aan te kleden, in te richten en sfeer te geven. Een tafelboek is het ultieme cadeau voor een bruidspaar. Je vindt tafelboeken in allerlei verschillende thema’s: van de mooiste interieurs in New York tot aan de meest bijzondere Porsches. In elk van deze boeken staat een invalshoek centraal: elk onderwerp gaat in op het design ervan. Wie weet zit er wel een tafelboek tussen waar de huwelijksreis van het koppel heengaat. Los van het feit dat de boeken een genot zijn om in te koeken, mogen ze ook absoluut gezien worden door ze bijvoorbeeld op je eet- of salontafel neer te leggen. 

Een huwelijkscadeau voor in de keuken

Met een uniek bruiloftscadeau maak je indruk op het bruidspaar die de dag van hun leven beleven. Naast een fraai tafelboek of een prachtig designstuk kun je ook iets moois voor in of rondom de keuken kopen. Denk bijvoorbeeld aan een peper- en zoutstel, citruspers of karaf. Elk van deze producten hebben een waanzinnig mooi design, mogen gezien worden in de keuken en zijn los daarvan super praktisch. Ze zullen het met regelmaat gebruiken en zo vaak terugdenken aan de dag dat ze gingen trouwen. Hebben we de keuze al wat makkelijker voor je gemaakt? Laat je vooral verrassen door de andere trouwcadeaus die we voor je hebben verzameld. 

Huwelijkscadeaus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle huwelijkscadeaus van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Huwelijk
Filters
Merk
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Ontwerper
Herkomst
Productsoort
Cadeau voor
Op voorraad?