Kledingkasten

Design kledingkasten

Design kledingkasten doen het goed in een slaapkamer of een andere ruimte waar je je kleding opbergt. Het voordeel van String is dat je deze design kledingkasten helemaal naar je eigen stijl kunt samenstellen van de grootte tot aan de onderdelen die je erin terug wilt laten komen. De String System serie is daar een mooi voorbeeld van. Deze serie biedt jou verschillende opbergsystemen waarmee je onder meer je kleding kunt opbergen. Een design kledingkast moet in elk geval functioneel zijn en dat zijn de kasten van dit merk hoe dan ook. Doordat ze zo flexibel zijn, stel je eenvoudig het exemplaar samen die jij mooi vindt en voldoet aan jouw wensen. We verklappen je één ding: door het fraaie design wordt het bijna leuk om al je kleding en andere spullen op te bergen. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Design kledingkasten van Moooi en vtwonen

Haal je graag een wat stoerdere, industriële look in huis? Dan kan de Locker kast van vtwonen misschien wel aan jouw wensen voldoen. Door de breedte van 123 centimeter, de diepte van 40 centimeter en de hoogte van 186 centimeter heb je in elk geval genoeg ruimte om je kleding op te hangen en eventueel onderin je schoenen neer te zetten. Wit of grijs? Deze neutrale kleuren combineer je beide vrij eenvoudig met andere meubels in een slaapkamer. Met de Altdeutsche kast van Moooi sla je een totaal andere weg in. Door dit eigentijdse design haal je een echte blikvanger in huis. Zo spelen de design kledingkasten van Flinders elk op een andere woonsmaak in. Van de Scandinavische stijl tot de wat meer stoerdere woonstijl.

Design kledingkasten: ook aan je schoenen is gedacht

Naast je kleding, is het ook handig als je je schoenen op een fijne manier kunt opbergen zodat je er niet over struikelt of ze ergens anders in de weg staan. Over het algemeen zijn design kledingkasten hier een geschikte oplossing voor al heb je het liefst een schoenenrek. Een schoenenrek van het Scandinavische designmerk String biedt jou hetgeen wat je nodig hebt. De schoenenrekken uit de String Plus serie hang je eenvoudig aan je wand op en verleng je eenvoudig tot de grootte die je zoekt. Het voordeel is dat deze serie je schoenenrekken in verschillende formaten biedt die je zelf nog kunt samenstellen door voor meerdere van deze rekken te kiezen. Al je rondslingerende spullen zijn in elk geval verleden tijd, want met deze opruimhelden kun je alle kanten op.  

Design kledingkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design kledingkasten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design kledingkasten van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.