Keukenaccessoires bij Flinders

Keukenaccessoires koop je bij Flinders, de winkel voor design meubels, moderne verlichting en de leukste accessoires. Flinders heeft een grote en unieke collectie keukengerei en keukentextiel van hoge kwaliteit. Speciale potten, pannen, broodtrommels, keukenhanddoeken, kookwekkers en vuilbakken koop je bij Flinders. Wij hebben de origineelste producten voor de keuken verzameld. Fleur je keuken vandaag nog op! Bij Flinders vind je een ruim assortiment keukenaccessoires. We hebben keukengerei, design keukenhanddoeken, voorraadpotten, snijplanken en broodtrommels. De prijzen variëren van 10 tot 200 euro. Voor ieder wat wils en voor elk budget.

Sorteren op

1-100 van 139 producten

Keukenaccessoires van bekende merken

Flinders is officieel dealer van een groot aantal merken in keukenaccessoires. Wij garanderen je de beste service, zoals je die gewend bent van de keukenspeciaalzaak. Flinders heeft 100% originele producten. Bij ons vind je geen namaak. Flinders is dealer van:

Alessi House Doctor Gispen Home
Ferm Living Kartell Normann Copenhagen
Goods Menu Royal VKB
Hay Muuto Seletti

Alle keukenaccessoires voor het moderne koken

Flinders heeft een unieke collectie keukenaccessoires, die het koken plezanter en makkelijker maken. We hebben kwalitatief goede messen, snijplanken en pannen, van onder meer Royal VKB. De snijplanken van Royal VKB en Ferm Living zijn niet alleen erg praktisch, maar ook gewoon mooi om te zien. Van Royal VKB hebben we de award winning Boomerang Wok. Met deze wok wordt koken echt een genot. De rand van de pan is speciaal en slim gemaakt. De Boomerang Wok heeft een unieke holle rand en daarmee kun je de ingrediënten eenvoudig draaien met de beweging van de spatel. De ingrediënten eindigen altijd weer in de pan. Een uitkomst! De Boomerang Wok is er in 32 cm en 28 cm.

Een mooie trendy keuken met de plezantste keukenaccessoires

In de keuken verblijf je elke dag. Vaak wordt er ook gegeten. Des te plezanter om van je keuken een fijne en mooie plek te maken. Flinders heeft vele mogelijkheden en suggesties om je keuken een boost te geven. We hebben prachtige vuilbakken van Simplehuman. Het zijn prachtige design afvalemmers, die zowaar niet lelijk zijn. Daarnaast hebben we een grote en unieke collectie keukenhanddoeken. We hebben prachtige keukenhanddoeken van Ferm Living en ByNord. En de keukenhanddoeken van Hay zijn een aanrader. Ze zijn ontworpen door het Nederlandse duo Scholten & Baijings. Ook leuk als cadeautje. Daarnaast hebben we de mooiste voorraadpotten van Muuto, Royal VKB en natuurlijk Alessi. Vooral de Gianni Glas Jars lopen goed.

Vragen over keukenacccessoires? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek keukenaccessoire. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen. Je kunt ook even langs komen bij de Flinders WInkel. We zijn gevestigd in Amsterdam en hebben veel keukenaccessoires in voorraad. Kom eens kijken en geniet tegelijkertijd van een heerlijk kopje koffie. We delen het pand namelijk met de Coffee Company.

Naar boven