Onderhoud voor jarenlang plezier van keukenapparatuur

Wanneer je naar design keukenapparatuur kijkt, valt al snel op dat de meeste apparaten van glas of roestvrijstaal zijn en vaak gecombineerd worden met plastic of een andere kunststof. Dit zijn stevige materialen met een lange levensduur die bovendien gemakkelijk te onderhouden zijn. Het onderhouden van deze elektrische apparaten lijkt vanzelfsprekend, maar wordt vaak over het hoofd gezien. Toch is het goed onderhouden van een apparaat essentieel om een lange levensduur te garanderen. Denk aan het ontkalken van een waterkoker, het schoonborstelen van roestvrijstaal en de pulp of kruimels uit een apparaat verwijderen. Lees daarom bij ieder apparaat goed het instructie- en onderhoudsboekje door en volg de gegeven adviezen nauw op. Op deze manier kun je hoe dan ook jarenlang genieten van je keukenapparaten met een schitterend design. 

Essentieel design keukenapparatuur 

Van een design broodrooster tot een design waterkoker: in deze collectie vind je keukenapparatuur die jouw keuken steeds aantrekkelijker maakt. Het nodigt je uit om lekker uitgebreid te koken en lekker te kokkerellen. Brood roosteren, slagroom kloppen en sinaasappels uitpersen deed je nog nooit zo stijlvol. Maar niet iedereen heeft evenveel ruimte in de keuken voor verschillende apparaten. Gelukkig hebben de ontwerpers van HAY en Alessi daar goed over nagedacht. Het is zo goed op elkaar afgestemd dat het net op een samenwerking lijkt. Voor de meest essentiële, retro keukenapparaten kun je terecht in de Sowden collectie van HAY. In de Plissé collectie van Alessi vind je juist de meer geavanceerde en moderne keukenapparaten. Op deze manier vind je prachtige design keukenapparatuur die volledig bij je kookstijl en je keukenstijl past.

Design keukenapparatuur bij Flinders

Flinders is officieel dealer van onder andere Alessi en HAY. Dat betekent dat wij design keukenapparatuur van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mailneem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.