Keukenapparatuur

Design keukenapparatuur

Flinders heeft een ruim assortiment design keukenapparatuur. Deze elektrische apparaten zijn ontworpen door toonaangevende ontwerpers van internationale designmerken. De ontwerpers achter deze elektrische keukenapparatuur hebben zich tijdens het ontwerpen niet alleen gefocust op de stijl, maar ook op de functie van het apparaat en hoe we het apparaat gebruiken. Zo wordt er extra aandacht besteed aan het gebruiksgemak en onderhoud van het apparaat. Het Italiaanse designmerk Alessi was met de Plissé collectie een van de eersten die design keukenapparatuur ter wereld bracht. Het Deense merk HAY volgde waardoor er nu ook keukenapparaten te vinden zijn met een Scandinavische twist. Met deze design keukenapparatuur kun je de keuken van top tot teen in functioneel design hullen en volledig in stijl bijvoorbeeld sinaasappels persen voor een heerlijk zondags ontbijt. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 37-47 van 47 producten Sorteren op 37-47 van 47 producten Terug naar boven

Onderhoud voor jarenlang plezier van keukenapparatuur

Wanneer je naar design keukenapparatuur kijkt, valt al snel op dat de meeste apparaten van glas of roestvrijstaal zijn en vaak gecombineerd worden met plastic of een andere kunststof. Dit zijn stevige materialen met een lange levensduur die bovendien gemakkelijk te onderhouden zijn. Het onderhouden van deze elektrische apparaten lijkt vanzelfsprekend, maar wordt vaak over het hoofd gezien. Toch is het goed onderhouden van een apparaat essentieel om een lange levensduur te garanderen. Denk aan het ontkalken van een waterkoker, het schoonborstelen van roestvrijstaal en de pulp of kruimels uit een apparaat verwijderen. Lees daarom bij ieder apparaat goed het instructie- en onderhoudsboekje door en volg de gegeven adviezen nauw op. Op deze manier kun je hoe dan ook jarenlang genieten van je keukenapparaten met een schitterend design. 

Essentieel design keukenapparatuur 

Van een design broodrooster tot een design waterkoker: in deze collectie vind je keukenapparatuur die jouw keuken steeds aantrekkelijker maakt. Het nodigt je uit om lekker uitgebreid te koken en lekker te kokkerellen. Brood roosteren, slagroom kloppen en sinaasappels uitpersen deed je nog nooit zo stijlvol. Maar niet iedereen heeft evenveel ruimte in de keuken voor verschillende apparaten. Gelukkig hebben de ontwerpers van HAY en Alessi daar goed over nagedacht. Het is zo goed op elkaar afgestemd dat het net op een samenwerking lijkt. Voor de meest essentiële, retro keukenapparaten kun je terecht in de Sowden collectie van HAY. In de Plissé collectie van Alessi vind je juist de meer geavanceerde en moderne keukenapparaten. Op deze manier vind je prachtige design keukenapparatuur die volledig bij je kookstijl en je keukenstijl past.

Design keukenapparatuur bij Flinders

Flinders is officieel dealer van onder andere Alessi en HAY. Dat betekent dat wij design keukenapparatuur van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mailneem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.