Voorraadpotten

Voorraadpotten bij Flinders

Voorraadpotten koop je bij Flinders.be. We hebben een kleine, maar unieke, collectie Voorraadpotten van onder meer Alessi en Muuto. De meeste potten hebben we in voorraad, dus vandaag besteld, is de volgende werkdag al in huis. Wij bezorgen gratis binnen de Benelux!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 60 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 60 producten Terug naar boven

Voorraadpotten voor iedere keuken

In iedere keuken heb je wel een voorraadpot nodig. De Gianni Glass Jar en Girotondo voorraadpot zijn beide van Alessi. De Bulky voorraadpot van Muuto is een verrassende voorraadpot uit de Bulky serie. Ben je op zoek naar een gekke voorraadpot? Kijk dan eens naar de Curiosity voorraadpot van Petite Friture. In deze grappige voorraadpot met konijnenoren kan je van alles kwijt. 

Vragen over voorraadpotten? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke voorraadpot. Welke kleuren zijn voorradig en wat is het exacte materiaal? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.