Wandkastjes

Babykamer wandkastjes

Babykamer wandkastjes vrolijken een wand op, vormen een stijlvolle toevoeging en zijn niet geheel onbelangrijk: super handig. In de collectie babykamer wandkastjes vind je tal van verschillende soorten, uitvoeringen en kleuren waardoor je door de diversiteit vast en zeker kunt inspelen op je eigen wensen en behoeften. De merken Ferm Living, Kartell, Done by Deer en Sebra hebben babykamer wandkastjes waar menig hart sneller van gaat kloppen. Om een speels geheel op een willekeurige wand te creëren, zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen, bereik je door voor een van de sets wandkastjes te kiezen van Sebra. De kastjes hebben allemaal net een wat ander(e) kleur, formaat en vorm. Door ze in een groepje bij elkaar te hangen, zorg je eenvoudig voor een eigen kunstwerk op de muur. Ben jij er al over uit welke wandkastjes de babykamer mogen sieren?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hoe kies je een babykamer wandkastje uit?

De wandkastjes hebben allemaal een ander(e) vorm, formaat of kleur. Heb je al een idee waar dit kastje moet komen te hangen? Het is dan in elk geval handig om te weten hoe groot hij mag zijn, wat voor kleur deze moet hebben en of de vorm past bij de rest van het interieur van de babykamer. Wanden ogen soms wat saai doordat ze alleen een behang of laag verf bevatten. De babykamer wandkastjes vormen eigenlijk de manier om zo’n wand een flinke opfrisbeurt te geven. En het leuke is dat deze wandkastjes niet bedoeld zijn om rommel in op te bergen, maar echt een ware toevoeging vormen aan het interieur van deze ruimte. Zet daarom de mooiste spulletjes erop neer en je geniet er gegarandeerd elke dag weer van wanneer je erlangs loopt. Denk bijvoorbeeld aan een mooie foto in een passend lijstje, een lievelingsboek dat gezien mag worden en een echte designknuffel.

Babykamer wandkastjes in de Scandinavische stijl

De collectie babykamer wandkastjes laat je kennismaken met exemplaren van onder meer de Scandinavische merken Ferm LivingDone by Deer en Sebra. De kastjes van deze merken kenmerken zich door hun functionaliteit, rustgevende kleuren en stijlvolle details. Deze toegankelijke eigenschappen zorgen er ook voor dat de wandkastjes zich in vrijwel elke ruimte voor de allerkleinsten onder ons thuis voelen. Woondecoratie in Scandinavische sferen vormt een perfecte aanvulling op deze kastjes. Kies bijvoorbeeld voor een grafisch gevormde poster, een decoratieve designvogel of een leuke knuffel. Deze elementen brengen een gemiddeld wandkastje eenvoudig naar een hoger niveau.

Babykamer wandkastjes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle babykamer wandkastjes van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.