Kindermuurstickers en kinderbehang bij Flinders.be

Kindermuurstickers en kinderbehang kopen doe je bij Flinders.be. Zoek je speciale wanddecoratie? Bij Flinders vind je vooral een leuke selectie kinder muurstickers en kinderbehang. Daarnaast hebben we enkele leuke kinderschilderijtjes. Veel van de wanddecoratie die je op de website vindt, hebben we in voorraad. Bestel je vandaag, dan heb je de artikelen vaak morgen al in huis. Flinders rekent geen verzendkosten binnen de Benelux!

Sorteren op

1-80 van 80 producten

Kinder muurstickers en Kinderbehang van unieke merken

Kinder muurstickers en kinderbehang hebben we genoeg. We hebben prachtige kinder muurstickers van Ferm Living. Wat dacht je van de Mini Hearts muursticker of de Mini Butterflies muursticker. Daarnaast hebben we de coole muurstickers van KEK Amsterdam. Favoriet zijn de Forest Friends muurstickers, met afbeeldingen van muisjes, egels, hazen, dassen, vogels en vossen. Echt super leuk, en heel betaalbaar. Ferm living heeft ook prachtig Kinderbehang, zoals het Owls behang en het Dotty Geel behang. Het kinderbehang van Ferm Living is ijzersterk en gemakkelijk met een natte doek schoon te maken. Heel handig. Een mooi alternatief is het Studio Ditte kinderbehang. We zijn altijd op zoek naar de leukste kinder muurstickers en het plezanstste kinderbehang voor de kinderkamer. We breiden ons assortiment voortdurend uit. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Vragen over kinder muurstickers of kinderbehang? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek kinderbehang. Wat is de exacte lengte en welke kleuren zijn voorradig? Of: Wat is het exacte formaat van de muursticker? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Flinders heeft het mooiste:

  • Kinderbehang
  • Kindermuurstickers
  • Kinderkamer behang
  • Kinderkamer muurstickers
Naar boven