Naar boven
Sorteren op

1-36 van 432 producten

Waarom kiezen voor LED hanglampen?

Een hanglamp met geïntegreerde LED lichtbron heeft veel voordelen. Omdat de lichtbron ingebouwd is, is hij vaak op fraaie wijze verwerkt in het design van de lamp. Een LED hanglamp gaat zeer lang mee – tot wel 20 jaar – en is goed voor het milieu. Door het duurzame karakter van LED hanglampen haal je je investering er dubbel en dwars uit. Bovendien zijn LED hanglampen dimbaar, en dat is bij hanglampen een belangrijk aspect. Normaal gesproken zijn (nog) niet alle LED lampen dimbaar. Terwijl een hanglamp bij uitstek een soort lamp is die je de ene keer fel wil laten branden en de andere keer wil dimmen ten behoeve van de sfeer.

Een hoogtepunt uit ons assortiment LED-hanglampen is de hanglamp Aim, ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec. Op prachtige wijze is het licht van de drie lampen verwerkt in het ontwerp van de drie verschillende lampen. De kabels spelen een hoofdrol in deze eigenzinnige hanglamp. Een echte blikvanger boven de eettafel! Een andere favoriet is de hanglamp Random Light die Bertjan Pot voor Moooi ontwierp. Een bol van glasvezel die lijkt te zweven. In de speciale LED variant is een meegeleverde LED lichtbron ingebouwd, die dimbaar is. De hanglamp Random Light is er in zwart en wit.

Vragen over LED hanglampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke LED hanglamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte lengte van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. We zijn steeds bereid om je verder te helpen.

Naast LED hanglampen verkopen we ook LED vloerlampen, LED tafellampen, LED wandlampenLED plafondlampen en LED spots.

LED hanglampen
Filters
Merken
Kleur
Dim Techniek
Materiaal
Kleurtemperatuur
Lichtrichting
Prijs
Lichtbron meegeleverd
Snoerlengte
Dimbaar
Hoogte verstelbaar
Fitting
Wattage
Woonstijl
Ontwerper
Meer tonen