Naar boven
Sorteren op

1-36 van 83 producten

Artemide: voorloper in lichttechniek

Artemide is een mondiale voorloper in lichtinnovatie. Het Italiaanse designlabel is als eerste producent alleen nog maar LED verlichting gaan gebruiken. Echt 'human light'. Artemide gaat zo groen mogelijk te werk. Alle lampen worden ecologisch verantwoord geproduceerd. Flinders verkoopt diverse LED plafondlampen van Artemide. De Cosmic Leaf Mini Incasso plafondlamp LED is een opvallende verschijning. Door de driedimensionale vorm en het reliëf op de buitenkant, lijkt de plafondlamp een bewegend lichtspel. De lichtsculptuur heeft de vorm van een boomblad. De Cosmic Leaf Mini Incasso LED is gemaakt van kunststof en kan dus zelfs in de badkamer hangen.

De Artemide Pirce Soffitto plafondlamp LED is een echte bestseller. Een waar kunstwerk, bestaand uit meerdere banen die met elkaar verbonden zijn. Dit veroorzaakt een betoverend schaduwspel, waarnaar je kunt blijven kijken.   

Vragen over LED plafondlampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke LED plafondlamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte doorsnede van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Naast LED plafondlampen verkopen we ook LED hanglampen, LED vloerlampen, LED tafellampenLED wandlampen en LED spots.