Naar boven

Richt het licht waar je het nodig hebt

Het grote voordeel van LED spots is natuurlijk de mogelijkheid om de lichtbundel heel specifiek te richten waar je het hebben wilt. Zo kan je al je favoriete kunst- of meubelstukken in de spotlight zetten. Daarnaast zijn LED spots uiterst functioneel. Ze hebben vaak een stijlvol design dat makkelijk in verschillende ruimtes en stijlen past. Gebruik spots in de keuken, woon- of slaapkamer. Maar ook menig kantoor kan je met spots perfect uit de voeten.

De LED spots in ons assortiment lopen sterk uiteen qua stijl. Zo heb je de Luci-LED spot van Zuiver. Een typische spotlamp zoals je die al jaren tegenkomt. De lampenkappen doen denken aan spots met reflector lichtbronnen. De Monete spot van Lirio by Philips maakt juist optimaal gebruik van LED-technologie door met platte lichtschijven te komen. Daarnaast geeft het asymmetrische ontwerp deze lamp een moderne uitstraling.

Vragen over LED spots? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke LED spot. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte doorsnede van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantendienst 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast LED spots verkopen we ook LED hanglampen, LED vloerlampen, LED tafellampen, LED wandlampen en LED plafondlampen.