Naar boven
Sorteren op

1-36 van 200 producten

Sfeerverlichting en bureaulampen

Grofweg kunnen we LED tafellampen indelen in lampen voor de sfeer en lampen om bij te werken. Voor beide doeleindes is LED verlichting geschikt. Op volle sterkte is LED verlichting helder en wit; als je het licht dimt is het zachter en warmer. Onze meest verkochte bureaulamp is de Flos Kelvin LED tafellamp. Een lamp met een flexibel armatuur., zodat je hem optimaal kan richten. Ook populair zijn de bureaulampen van Artemide. Een serie functionele en tijdloze bureaulampen van topkwaliteit. Zoals de Artemide Tolomeo tafellamp LED met dimmer, met geïntegreerde LED verlichting. De arm van de lamp bevat twee veersystemen en de lichtbron kun je dimmen.

Zoek je een LED tafellamp die wat sfeerverlichting verschaft in huis? Denk eens aan de ronde Anisha tafellamp LED van het Italiaanse merk Foscarini. Deze onregelmatige eclips omarmt de ruimte waarin hij brandt, en creëert zo een intieme en fijne sfeer in de ruimte. Een echte blikvanger is de Flos Taccia tafellamp LED. De grote handgeblazen kap kan in verschillende posities gesteld worden. Het verlichte glas is chic en stijlvol tegelijk.

Vragen over LED tafellampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke LED tafellamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte lengte van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Naast LED tafellampen verkopen we ook LED hanglampen, LED vloerlampen, LED wandlampenLED plafondlampen en LED spots.

LED tafellampen
Filters
Merken
Kleur
Ontwerper
Prijs
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd
Woonstijl
Herkomst