LED verlichting koop je bij Flinders

LED verlichting koop je bij Flinders, dé specialist in verlichting. We volgen de laatste technologische ontwikkelingen op de voet en zien in LED verlichting de verlichting van de toekomst. We bieden een unieke collectie LED hanglampen, LED vloerlampen, LED tafellampen, LED wandlampenLED plafondlampen en LED spots aan met een ingebouwde, dimbare LED lichtbron. Sfeervol, energiezuinig en duurzaam. Bekijk hieronder alle modellen.

Sorteren op
Toon als:

1-100 van 910 producten

LED-verlichting: energiezuinig en lange levensduur

LED-verlichting heeft een aantal voordeleen ten aanzien van gewone verlichting. Dit type verlichting is enorm energiezuinig en heeft een zeer lange levensduur. Daarom hebben veel designmerken speciale armaturen ontwikkeld met een ingebouwde LED-lamp.

De voordelen van LED-verlichting zijn talrijk. Een LED-peertje bevat geen kwik en is daarom niet schadelijk voor het milieu. De lichtbron is meteen op volle sterkte en geeft een helder, warmwit licht. De LED-lamp is weliswaar duurder in aanschaf dan een gloeilamp, spaarlamp of halogeenlamp – maar je doet er ook veel langer mee. Wel 15 tot 20 jaar langer, om precies te zijn.

LED-lampen van bekende designmerken

&Tradition Graypants Mr Maria
Authentics Gubi Nemo Cassina
Artemide Hollands Licht Next verlichting
Belux Kartell Normann Copenhagen
Booo Leucos Novoform
Dark verlichting Lightyears Plumen
Diesel by Foscarini Luceplan Tom Dixon
Flos Lumina Vibia
Foscarini LZF Vitra
Fritz Hansen Moooi Wever & Ducré
Frandsen Muuto Zero

Even dimmen

LED-verlichting heeft een heleboel voordelen. Er is ook een nadeel: LED-peertjes zijn niet altijd dimbaar. Een lamp met een ingebouwde LED-lichtbron wel. Dit is vooral bij basisverlichting – meestal hanglampen en vloerlampen - een echte pré. Bij het lezen heb je immers een andere lichtsterkte nodig dan tijdens een etentje. Vandaar dat verschillende designmerken, zoals Artemide, Flos, Foscarini en Moooi speciale LED-versies hebben ontworpen van hun armaturen, die dimbaar en energiezuinig zijn.

LED-verlichting voor projectinrichting

Werkplekken en openbare gelegenheden hebben vaak van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat verlichting aan. Denk eens aan hoeveel je kunt besparen met LED-verlichting! Flinders is aangewezen partij voor kantoorinrichting en projectinrichting. Wij voeren projecten uit voor bedrijven, scholen, hotels, bibliotheken en theaters. Van kantines tot en met terrassen. En van tafels en stoelen tot en met projectverlichting. Wij leveren prachtige design verlichting tegen aantrekkelijke kortingen. Vraag nu een offerte aan. Of bekijk onze design kantoorverlichting.

Vragen over LED-verlichting?

Onze klantenservice staat voor je klaar Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke design lamp. Welke kleur is voorradig, wat is de exacte afmeting? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00). We zijn steeds bereid om je verder te helpen.

LED verlichting
Filters
Merken
Prijs
Kleur
Materiaal
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd
Ruimte
Herkomst
Naar boven