Naar boven
Sorteren op

1-36 van 1341 producten

LED verlichting

LED verlichting koop je bij Flinders, dé specialist in verlichting. We volgen de laatste technologische ontwikkelingen op de voet en zien in LED verlichting de verlichting van de toekomst. We bieden een unieke collectie LED hanglampen, LED vloerlampen, LED tafellampen, LED wandlampenLED plafondlampen en LED spots aan met een ingebouwde, dimbare LED lichtbron. Sfeervol, energiezuinig en duurzaam. Bekijk hieronder alle modellen.

LED verlichting: energiezuinig en lange levensduur

LED verlichting heeft een aantal voordelen ten opzichte van halogene verlichting en is tegenwoordig de standaard verlichting in Europa. Dit type verlichting is enorm energiezuinig en heeft een zeer lange levensduur. Daarom hebben veel designmerken speciale armaturen ontwikkeld met een ingebouwde LED lamp. De voordelen van LED verlichting zijn talrijk. Een LED peertje bevat geen kwik en is daarom niet schadelijk voor het milieu. De lichtbron is meteen op volle sterkte en geeft een helder, warmwit licht. De LED lamp is weliswaar duurder in aanschaf dan de voorheen veel gebruikte gloeilamp, spaarlamp of halogeenlamp – maar je doet er ook veel langer mee. Wel 15 tot 20 jaar langer, om precies te zijn.

LED lampen van bekende merken

LED verlichting vind je hier in ruime mate. Flinders is een officiële dealer van een groot aantal merken in design lampen. Wij garanderen je de beste service, zoals je die gewend bent van de verlichtingsspeciaalzaak. Flinders heeft 100% originele lampen. Bij ons vind je geen namaak. Flinders is dealer van:

&Tradition Graypants Mr Maria
Artemide Gubi Nemo Cassina
Flos Hollands Licht Normann Copenhagen
Diesel by Foscarini Kartell Tom Dixon
Frandsen Lightyears Vibia
Fritz Hansen Luceplan Vitra
Marset Lumina Wever & Ducré
Pablo Moooi Zero
Modular Muuto DCW éditions

LED lampen dimmen

Tegenover alle voordelen van LED verlichting staat ook een nadeel: LED peertjes zijn niet altijd dimbaar. Een lamp met een ingebouwde LED lichtbron is dat wel. Dit is vooral bij basisverlichting – meestal hanglampen en vloerlampen; een echte pré. Bij het lezen heb je immers een andere lichtsterkte nodig dan tijdens een etentje. Vandaar dat verschillende designmerken, zoals Artemide, Flos, Foscarini en Moooi speciale LED varianten hebben ontworpen van hun armaturen, die dimbaar en energiezuinig zijn.

LED verlichting voor projectinrichting

Werkplekken en openbare gelegenheden hebben vaak van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat verlichting aan. Bedenk eens hoeveel je kunt besparen met LED-verlichting! Flinders is aangewezen partij voor kantoorinrichting en projectinrichting. Wij voeren projecten uit voor bedrijven, scholen, hotels, bibliotheken en theaters. Van kantines tot en met terrassen. En van tafels en stoelen tot en met projectverlichting. Wij leveren prachtige design verlichting tegen aantrekkelijke kortingen. Vraag nu een offerte aan. Of bekijk onze design kantoorverlichting.

Vragen over LED verlichting? Onze klantenservice staat voor je klaar

Ben je op zoek naar LED verlichting van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.
LED verlichting
Filters
Merken
Productsoort
Prijs
Kleur
Materiaal
Lichtrichting
Fitting
Lichtbron meegeleverd
Dimbaar
Dim Techniek
Kleurtemperatuur
Wattage
Woonstijl
Ontwerper
Meer tonen