Naar boven
Sorteren op

1-36 van 158 producten

LED vloerlampen van topdesignmerken

We verkopen LED vloerlampen met bijzondere vormen en constructies. De Arco LED vloerlamp van Flos ken je misschien wel. Dit is met recht een designklassieker te noemen! De lamp heeft een marmeren voet en een grote stalen boog waaraan de lichtbron bevestigd is. Een icoon uit het verleden, uitgevoerd met de techniek van het heden. De Flos Arco LED vloerlamp is uitgevoerd met een nieuw type lichtbron: een multi-chip 18 W LED. Hierdoor geeft de vloerlamp een geweldige kwaliteit licht maar heeft het een laag verbruik. Dankzij de LED verlichting heeft de designlamp ook een zeer lange levensduur. Hoewel de Arco LED de ruimte een sfeervol licht geeft, is hij toch ook nog dimbaar. Zo kun je de helderheid zelf bepalen en aanpassen aan je stemming. Geen wonder dat deze lamp een bestseller bij Flinders is.

Nog zo'n icoon is de vloerlamp Tolomeo Micro Terra LED van Artemide. De lamp heeft vele scharnierpunten, zodat je hem precies zo kunt richten als je het wil. De LED-lamp kun je ook dimmen, dus de lamp kan zowel gebruikt worden om de ruimte sfeervol te verlichten, als voor functioneel gebruik.

Vragen over LED hanglampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke LED vloerlamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte lengte van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast LED vloerlampen verkopen we ook LED hanglampen, LED tafellampen, LED wandlampenLED plafondlampen en LED spots.

LED vloerlampen
Filters
Merken
Kleur
Snoerlengte
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd
Prijs
Woonstijl
Ontwerper
Herkomst